Hayko Cepkin sert çıktı!

Sercinho7

Dark Side of Creation
Reaction score
0
11. Uluslararası Rock Station Open Air Festivali’nde sahne alan Hayko’yu kızdırdılar.

06102008154542_47_568135cep.jpg

Uluslararası 11. Rock Station Open Air Festivali, Ankaralılarla buluştu. ODTÜ Vişnelik Çim Amfi’deki festivalin ilk gününde, “Undertakers”, “Deli Gömleği”, “Roket”, “Maskara”, “Art Niyet”, “One Bullet Left”, “Black Tooth”, “Hayko Cepkin”, “Helldorado” ve “Caliban” sahneye çıktı. Festivalde, “Art Niyet” ile “Black Tooth” gruplarının sahnede yaptıkları motosikletli gösteri dikkat çekti.

Hayko Cepkin ’in şarkılarını seslendirdiği sırada seyircilerden bazılarının sahneye meyve atması üzerine Cepkin, “Türkiye’de o kadar çok tepki gösterilecek şey varken, tepkinizi buraya göstermeniz ayıp. Sabahleyin 15 Mehmetçiğimiz şehit oldu. Tepki gösterilecek en önemli yer şimdi orası” dedi. “Air Gitar Yarışması’nın” da yapıldığı festivalde, birinciye gitar hediye edildi.

Bu ne saçmalık böyle herkesin yaptığı müziği sevmek zorunda deilsin ama sırf bu yüzden de adamın işine saygısızlık etmek zorunda da deilsin.o konserde bunu yapanlar hayatında hiçbir emek harcamamış heralde...

Gerçi Hayko'da Konserlerinde oranın buranın a.ına koyuyodu. Çoğu kez konser çıkışı " Ay seyirciye küfür ediyo seyircide alkışlıyo. Adam resmen küfür etti bize." böyle tepkiler duydum. Seyircinin patlaması bundandır.

bu herife hiç içim ısınmadı.hava için herşeyi yapıyor.hersey hava.(benim düşündüğüm bu.)

ben bu adama uyuz oluyom az bile yapmislar ne o ole hertarafi boyamis adamin normal halini goren war mi aranizda?

Geri