Hayko’dan bilinmeyenler

Sercinho7

Dark Side of Creation
Reaction score
0
Hayko Cepkin, katılmış olduğu televizyon programında kendisiyle ilgili bilinmeyenleri anlattı.

17092008134827_47_565109cep.jpg

6 Kasım akşamı Liverpool’da yapılacak olan 2008 MTV Video Müzik Ödülleri Töreninde “En İyi Türk Sanatçı” unvanıyla ülkemizi temsil edecek olan Hayko Cepkin , küçük yaşta Timur Selçuk’tan ders almasının kendisine büyük katkı sağladığını söyledi.

BenimTV programına katılan Cepkin, “Çocuk yaşta TV’de gördüğüm zaman çok hoşlandığım bir müziği yoktu, fakat kendisini tanıdığım zaman ne kadar ön yargılı ve saçma sapan düşüncelere sahip olduğumu Timur Hoca yüzüme bir tokat gibi vurdu” dedi.​

SaoL BiLGi iÇiN

bi kaç şarkısı var bende onun dışında pek bakmıyorum

teşekkürler bilgi için “En İyi Türk Sanatçı” seçildiğini bilmiyordum:D

teşekkürler bilgi için “En İyi Türk Sanatçı” seçildiğini bilmiyordum:D

KİMSE SEÇİLMEDİ DAHA OYLAMA SÜRÜYOR ! 8 EYLÜL - 12 EKİM ARASI SÜRECEK OLAN ANKETTE ! OYLARI MTV TÜRKİYE BİLE BİLMİYOR !!!!!! SONUÇLAR İNGİLTERE'DEN AÇIKLANACAK ! ARADA YALAN HABERLER DE ÇIKSA MEDYADA KİMİN ÖNDE OLDUĞU BELLİ DEĞİL HENÜZ !

HABERİN KARIŞTIRILAN BÖLÜMÜ !

Türkiye’nin sevilen programı BeniMTV’min bu haftaki konuğu alternatif müziğin önde gelen isimlerinden Hayko Cepkin. 6 Kasım akşamı Liverpool’da yapılacak olan 2008 Mtv Video Müzik Ödülleri Töreninde “En İyi Türk Sanatçı” ünvanı ile ülkemizi temsil etme ŞANSINA SAHİP OLAN başarılı sanatçılardan biri olan ........

YANİ OLASILIKLAR DAHİLİNDE ! ADAY ADAYI MANASINDA !!! YAZILMIŞ BİR CÜMLEDİR...GERÇİ HABERİ YAPANDA YANLIŞ YAZMIŞ HABERİ OYLAMA SÜRERKEN NASIL HABER BU ANLAMADIM !! KELİMELERLE BİRAZ OYUN YAPILMIŞ GİBİ !

HABERİN TAM METNİNİ GÖRMEK İSTEYENLER İÇİN :

http://www.mtv.com.tr/program.aspx?ProgramId=219

Geri