Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hayırlı olsun
ama içim rahat değil(geçmiş döneme bakarak)
bence konu özel günler ve tebrikler yerine, serbest kürsü bölümünde olsa daha hoş olur forumdakiler fikirlerini daha rahat ifade edebilirler
Buna Ne Kadar Hayırlı Olsun Denebilirse Hayırlı Olsun Ülkemiz Adına İcraatlarını Dikkatle İzliyip Görelim Hayır Mı Şer Mi İnşallah Halkımız Yanılmaz Akp Beni Yanılt Noolur...
Seçim sonuçlarına baktığımızda tüm baskı ve müdahalelere,muhtıralara rağmen halkın iradesi tecelli etmiştir.Halk cumhuriyetinden çok demokrasisine sahip çıkmıştır.Ne yazık ki bu halk demokrasi ve cumhuriyet arasında bir tercih yapmaya zorlanmıştır.Sözde laiklik ve cumhuriyet savunucularına gereken cevabı halk sandıkta çok acı bi tokat olarak vermiştir.Şu anda düşülen tekel zihniyetli meclisin tek sorumlusu halkı,cumhuriyet ve laiklik savunucusu gibi görünüp,ikiye bölenlerdir.Ülkeyi ve halkı sadece terörün değil siyasetinde bölebileceği açıkça ortaya çıkmıştır.
Kendini siyasetin merkezinde gören akp 'birleştirici unsurları kullanıyorum' adı altında Türkiye Büyük Millet Meclisini dış müdahalelere açık bir kürt meclisi haline getirmiştir.Aynı fikir kökeninden geldikleri tartışmasız olan doğu ve güneydoğulu bağımsız vekillerin tercümanı olan Leyla Zana bölücü fikirlerini açıkça ortaya koymuş ve federasyon istediklerini dile getirmiştir.Sayıları 20 kişiyi geçkin ve grup kurmaya hak kazanan bağımsız vekillere birde(Türkiye meclisinde 30 dan fazla vekilim 3 ten fazla bakanım var_Barzani_)
akp den meclise giren kürt kökenli vekiller eklendiğinde meclisteki tablo ortaya çıkmaktadır..
Umarım herşey beklenilen karanlık tablodan daha güzel olur ve bu zifiri karanlığı akp ampulü aydınlatabilir..Ben hala ampulün gücünün buna yetmeyeceğini ve hilal ay ışığına muhtaç kalınacağını düşünüyorum.Bir ampul bir odayı bir hilal bir dünyayı aydınlatır..Üç hilal.....?
gerisini siz düşünün gayri...yalandanda olsa inşallah devletimize Türk milletine hayırlı uğurlu olur(?????)
küçük bi hatırlatma yapmak istiyorum müsadenizle...yukarda yazdığım yorumumda geçen Kürt kelimesi bütün Kürtleri kastetmemektedir..sadece dtp li ve meclise giren serefsızlerı kastetmektedir...yanlış anlaşılmasın...
insanların kendilerini aşmaları lazım birazda hep böyle darr beyinlerlede bir yere kadar artık...
halkım hür iradesiyle dur dedi dar beyinlere ama yok bunlar devam...