HAYIRLI oLSUN

Mr.Ram

New member
Reaction score
0
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, kulübün 61. Genel Kurulu’nda yeniden başkanlığa seçildi. 19 Mayıs Spor Salonu’nda 2 gün süren kurulun son gününde oy kullanma hakkı bulunan 6 bin 340 üyenin bin 792’si 12 sandıkta oy verdi. Şener, geçerli sayılan bin 658 oyun tamamını alarak güven tazeledi. Ligde şu anda önemli bir konumda olduklarını belirten Şener, “Bunu devam ettirebilmemiz için tüm camia olarak kenetlenmemiz gerekiyor. 26 yıldır şampiyonluğa ulaşamıyoruz, yakaladığımız bu fırsatı değerlendirmeliyiz. Umarım birlikteliğimiz bundan sonra da devam eder ve mutlu sona ulaşırız. Kongrenin tüm camiaya hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Bu arada genel kurulda sonuçların açıklandığı sırada Başkan Şener ve yöneticilerinin çoğunluğunun salonda olmadığı gözlenirken, yeni yönetim ilk toplantısını dün akşam Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde gerçekleştirdi.

İşte yeni yönetim

Sadri Şener başkanlığındaki 15 kişilik yönetim kurulu asil listesinde şu isimler yer alıyor: Nevzat Şakar, Necmettin Aytekin, Hasan Yener, Coşkun Çebi, Mehmet Tunç, Recep Denizer, Emin Kahraman, Temel Tarık Kazancıoğlu, Temel Soyyiğit, Tuncay Bekiroğlu, Nevzat Aydın, Şener Pul, Yılmaz Büyükaydın, Raif Akar. Yedek: Atıf Ömürden Yavuz, Olcay Saral, Ali Benli, Burak Atalay, Hakan Tuncay, Ömer Kemerkaya, Kemal Emre Pirselimoğlu.

Yurdum insanı!

Trabzonspor Olağan Genel Kurulu’nun ilk gününe, yani kulübün genel durumunun, politikasının, alacağının, vereceğinin falan konuşulacağı güne gereken ilgiyi göstermeyen üyeler, sonuca etki etmeyeceğini bile bile oyunun hakkını (!) vermeye koştu. Bin 793 kişi oy kullandı, dolu ya da boş. Ama kullandı.
Bir kitapçık dağıtıldı ilk gün. İnceleyip sorgulayan olmadı. Olsa sorarlardı kuşkusuz, oradaki sayılar silsilesinin ne anlama geldiğini. Soran olmadı dün dikkat ettik. Ama acayip bir gururla oylarını kullandılar. “Bakın ha! Kaderiniz elimizde” der gibi, yukarıdan baktılar olası yönetici adaylarına. “Bu kıyağımızı unutmayın” edasıyla ama “3 yıl sonra değil, Haziran’da görüşürüz” havasındaydılar aslında.
Bir gün önce bilgilenmekten hoşlanmadığını 200 dolayında katılımla kanıtlayan Trabzonspor üyeleri, aslında ülke gerçeğini yansıttı.

Bilgilenme öğrenme zahmetine katılmayanlar, kendi kaderlerini dayatılanla belirleme yeteneğini bir kez daha gösterdi, oy’una acayip sahip çıktı, hayırlı olsun!
Yurdum insanı yani!

Ergun Ata

Geri