Haydi Teo, Marko Paşa'ya!

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı

Kısa bir süre önce, “Dönmek istiyorum” diye haber yollayan Teofilo, yine kayıplara karıştı... Dosyayı FIFA'ya yollayan yönetim, ipleri artık tamamen kopardı.

Bir anda sağlık problemleri olduğunu ileri sürüp, tüm eşyalarını toplayarak Trabzon’dan kaçarcasına ayrılan, daha sonraki süreçte ise kent ve takım ile ilgili hiçbir sorunu olmadığını belirtip, “Çocuklarımın okuyacağı yabancı bir okul yok” diyerek olaya başka bir boyut kazandıran Teofilo, garipliklerine bir yenisini daha ekledi... Kısa bir süre önce menaceri aracılığı ile Trabzonspor’a haber yollayan ve “Dönmek istiyorum” diyen Kolombiyalı’nın asıl isteğinin, tüm yaptıklarına rağmen ceza almadan kadroya katılmak olduğu ortaya çıktı. Bu durumu gündemine bile almayan yönetim, Teofilo’yu beklerken Kolombiyalı’dan bir daha haber alınamadı.

Tüm alacakları ödendi

Trabzonspor’un idarecileri ise Teo ile ilgili sıkıntıları anlatan şikayet dosyasını FIFA’ya yolladı. Oyuncularına karşı tüm sorumluluklarını yerine getirdiklerini söyleyen Bordo-Mavili ekibin kurmayları, Teofilo defterini artık tamamen kapattı.

Kaynak

Geri