Haydi Hhportal alkışlıyoruz:)

kuzay

Pesimist
Reaction score
0
Kalamazsın Bu Hayatta Bakire ,En Azından Hayat Koy
verildi mi bilmiyorum =)

herkes istediği şeyi yazsın ve alkışlasın onu =)

benim alkışım Sevgilisini aldatmayan sevgiliye...Bin bilse de bir bilene sorana..Bağımsızlık benim karakterim diyenlere, Hackhell'e ve beni seven herkese

Benim Alkışım Fenerbahçemin ArsenaLdeki Cesur defans yapmasına Herşeye rahmen kötü durumda olsakta yenilmeyen takımıma..

benim alkışımda bu aksamkı Beşiktas-Kocaelispor macında tacizci Hüseyin Üzmezi protesto eden Beşiktas Taraftarına.....

ßenim ALKIŞIMDa ßu Oyuna Msj YazanLaRa oLSun :goz:

benm alkışımda ingilizce bilmeyen arkadaşımızın ileri derece ingilizce bilen diğer arkadaşın yanında turistlerle ondan daha iyi anlaşmasına gelsin :clap

Adam gibi adam olanı,mert.cesur ve vatanına sahip çıkıp can veren
ŞEHİTLERİMİZİ

alkışlıyorum..

tüm beşiktaşlıları ve sevgiyi adam gibi hakededeni alkışlıorum

:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap

Kaza mahalinde elinde cep telefonuyla kosturup '112'nin numarasi neydi?' diye bagiran hatuna;

Birbirlerine ana avrat küfür eden iki kisinin arasina girip ikisine de birer tokat atan ve 'Analar kutsaldir, analara küfür etmeyin, o... çocuklari!!' diyen Karadenizli agir abiye;

Annesine kizip,buharli ütünün içine isemeyi akil eden! Annesini buram buram çis kokulariyla isyerine yollayan! Annesi; ancak arkadaslari ''acayip kokuyorsun'' dediginde isi çözen anneye ve cocuguna;

Banyonun lambasi yanmayinca elektrikler kesik zannedip yarim saat gelmesini bekleyen. Beklerken de canim sikilmasin diye televizyon seyreden kisiye;

Ailecek televizyon izlerken üst komsu küçük oglunu göndermis. Çocuk anneme ''X teyze, annem dedi ki, bari haberleri açsinlar da, biz de dinleyelim''
Biz de kirmadik, açtik. Ailecek çok iyi niyetli oldugumuzdan, televizyonlari bozuk sandik. Yüksek sesten dolayi bize laf soktuklarini anlamamiz çocugun ikinci gelisinden sonra oldu. Bu olayi yasayan aileye;

Aids' in açilimini : (A)llaha (I)syaneden (D)eyyuslarin (S)onu...
olarak yapan lise Din ve Ahlak Bilgisi hocasina

Misafir odasinda baca deligi olmadigi halde 'Anne sobayi bu sene misafir odasina kuralim mi?' diyen abime, 'Olur, boruyu da k.çina sokariz, kafani camdan çikarirsin, sorun olmaz.' diyen anneye;

hepsine kocaman alkış
:clap:clap:clap

sevgisi için yılmadan mücadele eden kişiye

alkııışşş

her ne iş yapıyorsa insan seviyorsa yürekten seven olsun. ciddi ve samimi olsun. hayat fedakarlıklar için yaşanır... burda ki her kardeşimi alkışlıyorum(yürekten)

:clapbenim alkışım:
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ün yolundan yürümekten vazgeçmeyenler için:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap

benim alkışımda tanıdığım herkese ve kara gözlüme olsun

E5 karayolunu F1 pisti sanan iett şöförlerimize kocaman bi alkış..

Geri