Haydar Dümen huzurlarınızda

Aktuğ

Altın Üye
Reaction score
0
Haydar Dümen Mynet cinsellik chat odasında 19 Kasım 1999 tarihinde merak edilen sorulara yanıt verdi. Konuşulanları aslına dokunmadan yayınlıyoruz.

<HaydarDumen> iyi akşamlar sevgili değerli izleyenlerim sizi dinliyorum sizler için buradayım sorularınız bekliyorum

<^ata^DeLiCoCuK^> hemen konuya girmek istiyorum.. ben ergenlik cagina yeni girim sanki hic bir kiz benle iliskiye girmicekmis gibi gelior.. acaba sorun nedir?

<HaydarDumen> henüz çok erken önünde çok uzun yıllar var. Kızların senile ilgilenmesi için biraz daha onlara güven verici davranış ve görünüm ve de bilgiye sahip olmalısın

<^^emperor^^> hocam bana ensest nedemek acaba onu söylermisin

<HaydarDumen> birinci derece kan bağı olan akrabalar arasında cinsel eğilim ve davranışlardır

<andyx> bu mastürbasyon ne zaman bitecek (cevaba bak)

<HaydarDumen> şimdilik bitmeyecek ve sende bıkmayacaksın. bitip bıkılmasının gereği yok gel seninle pazarlık yapalım. şunun sayısını azalt olsun bitsin

<^^emperor^^> bi de sunu soracaktım bana gay leri anlatırmısınız bizim bi arkadaş öylede tavsiyeleriniz.

<HaydarDumen> gay'in tıbbi tanımı eş cinselliktir. dünyada çok yaygındır oluş nedenleri çok karmaşıktır genlerle ilgili olduğu kadar çoçukluk çağından başlayarak eğitim ve anne babanın kendi aralarında ilişkilerini içeren karmaşık bir gelişim sürecinin ürünüdür ayrıca ergenlik döneminde ve sonraki dönemlerdeki bu tür deneyimler iz bırakıcı nitelik taşıyabilir işin başında doktoro gidilirse sorun yok. daha sonraları kimliği kabullenmekten başka pek çıkar yol olmuyor.

<cinko> günde 6 kere masturbasyon normalmi (oha.!! )

<HaydarDumen> bende size soruyorum günde 6 kere yemek yemek normal mi?(işte bu.! )

<pisces> hocam bir erkek benimle devamlı yatmak istidiğini söylüyor ben ise daha yaşım ufak diyorum bunun yaşı nedir? ( )

<HaydarDumen> yatmanın matamatiksel bir yaşı yoktur. önce biolojik olgunluk kazanılacak. bu 15 yaşın üzeridir. sonra psikolojik olarak olaya hazır duruma gelmek var sırada bu da 17-20 yaş arası zamanı kapsar ayrıca sosyal olarak bir faktör daha varki bu da aile okul toplum yaşamda ayakta kalabilmenin koşulları vb... bu oluşumları tamamladıktan sonra kişisel özgürlüğünüz başlar bunun temelinde de ekonomik özgürlük kültürel özerklik ve de kendi demokratik haklarımıza sahip çıkmanın bilincini elde etmeniz gerekiyor demek oluyorki bir yatma olayı BİR BASİT eylem değil. ama çok kişi elbette yatıp kalkıyor. bizim size sunduğumuz bu bilgilerden uygun olanlarını seçip içinize sindirdikten sonra yaşam sizindir.

<BlacknaNa> sağlıklı bir erkeğin ilişki süresi ne kadardır, ne kadar süre boşalmamalıdır 20 25 dakika normal mi?

<HaydarDumen> erkeklerin boşalma süresinin alt süresi 3,5-4 dakikadır üst sınırı kişiden kişiye değişir 40 dakikada olur 1 saatte 10-15 dakika iyi bir süredir. Bu sürede kadın orgazm olamıyorsa erkeğin erken boşalması değil, kadının orgazm güçlüğü söz konusudur her ikisininde tedavisi vardır.

<bravemurat> sayın hocam 28 yasındayım ve sexe asırı bır duskunlugum var argo olmasın ama doymuyorum. ne yapmalıyım tesekkur edrım (Dağlara Taşlara...)

<HaydarDumen> sex'e aşırı düşkünlükten yakınmayın ama enerjinizi de yaşamın öbür alanlarına da adaletli olarak dağıtın çalışın üretin toplumdan soyutlanmayın görevlerinizi yerine getirdikten sonra yatak odanız sizindir keyfinize bakın

bigün de bize bilgi versin sitemizde...:)

benimde soracağım bazı şeyler var....:durdurun

olur mu acaba?...:hh? :hhsigara

andyx in sorusu cok manyak olmus diger delide baska bir manyak
cinkonun sorusu ve verilen cevaba bak :)

kim la bu adam ben tanimiyorum ... ama cok okuyarak kafayi yemis belli ... slmetle

andyx in sorusu cok manyak olmus diger delide baska bir manyak
cinkonun sorusu ve verilen cevaba bak :)

kim la bu adam ben tanimiyorum ... ama cok okuyarak kafayi yemis belli ... slmetle

HEHEHE baya göxel sohbet saten bu konuların espiriside dalgası güxel oluyo
odegilde( tanıdıgım biri gay demş ya nereden anlamış üsütnemi cıkmıski):D

Kardesim Aktuğ GüzeL Paylasım ..
Eline SaqLIk .. :)

valla ilginç olmuş burayada gelsin burayada

Geri