PirAdam
Ayın Üyesi
Malumunuz günümüzde o kadar çok forum siteleri kurulduki hepside birbirinin aynı kaideler kurmuşlar..! Elbette kaidelere uymak elzemdir..lakin kaideleri tek taraflı yada işine geldiği gibi işletmek son derece yanlı bir okadarda etik dışıdır..bazı forumlarda bunu gözlemledim maalesef..birde yönetici vasfındaki kişilerin yaş ortalamalarına bakıyorsunuz 25 civarı.. (benim yaşım x2 dir)ve eğer biraz o genç yönteciyle zıtlaşmışsanız hemen sizi takip ediyor bir açık arıyor ve en ufak birşeyde hemen "BAN" yetkisini kullanıyor...! ben inanın bunu hiç umursamıyorum benim için önemli olan Hakk Teale ve Tekkades Hz.lerinden "BAN" yememektir..!
Bu yazıyı yazmaktaki sebebim yönetici vasfındaki genç arkadaşların "BAN" yaparken biraz daha hassas davranmalarıdır..! Yani Adil olmaları ve gerçekten forumun düzenine uymayan/uymak istemeyenlere gerekeni yapmalarıdır..!
Not: Lütfen Polemik çıkarmayın..!
Bu yazıyı yazmaktaki sebebim yönetici vasfındaki genç arkadaşların "BAN" yaparken biraz daha hassas davranmalarıdır..! Yani Adil olmaları ve gerçekten forumun düzenine uymayan/uymak istemeyenlere gerekeni yapmalarıdır..!
Not: Lütfen Polemik çıkarmayın..!