Hayattan BAN lanmamak

PirAdam

Ayın Üyesi
Reaction score
0
Malumunuz günümüzde o kadar çok forum siteleri kurulduki hepside birbirinin aynı kaideler kurmuşlar..! Elbette kaidelere uymak elzemdir..lakin kaideleri tek taraflı yada işine geldiği gibi işletmek son derece yanlı bir okadarda etik dışıdır..bazı forumlarda bunu gözlemledim maalesef..birde yönetici vasfındaki kişilerin yaş ortalamalarına bakıyorsunuz 25 civarı.. (benim yaşım x2 dir)ve eğer biraz o genç yönteciyle zıtlaşmışsanız hemen sizi takip ediyor bir açık arıyor ve en ufak birşeyde hemen "BAN" yetkisini kullanıyor...! ben inanın bunu hiç umursamıyorum benim için önemli olan Hakk Teale ve Tekkades Hz.lerinden "BAN" yememektir..!

Bu yazıyı yazmaktaki sebebim yönetici vasfındaki genç arkadaşların "BAN" yaparken biraz daha hassas davranmalarıdır..! Yani Adil olmaları ve gerçekten forumun düzenine uymayan/uymak istemeyenlere gerekeni yapmalarıdır..!

Not: Lütfen Polemik çıkarmayın..!

işte bu gerçekten katılıyorum malesef bu sitedede kendi görüşünü uymadığı zaman hafif argo kullandın mı ban yiyosun

Bende cok denk geldim.
Ozellikle siyasi konularda.
Cumhurbaskanina,basbakana AK PARTiYE hakarete goz yumulurken.
Ozellikle chp ve diger partililere laf attiginiz zaman direk banliyorsunuz.
Benim bir arkadasim sirf burada deniz baykalin kaset haberini yayinladi diye suresiz ban yedi.
Tum dunyada televizyonlarda,gazetede her gun haber olan bir konu.
Burada ban yeme sebebi oluyor.

Helede sağcıysan hapı yuttun...

arkadaşlar her forumda da olduğu gibi burada uyulması gereken kurallar vardır kurallar çerçevesinde her ne yaparsanız yapın ceza almazsınız ..hakaret küfür reklam vs...

yapmazsanız burada herkes eşittir ..

hiç kimse siyasi görüşü veya ırkı veya dini ne olursa olsun ... ban yemez ... birazcık da kendimizi hesaba çekip sorgulamalıyız ...

burası bir aile herkesin hatası olur olmaz demiyorum bu hatalar yüzünden ufak cezalar büyük hatalar için büyük cezalar ... vardır ...

ama her yönüyle tarafsız ve adaletli ...

iyi forumlar....

Bu forumda bunlari yasamazsin emin ol. kendimden ornek vereyim reactor ve benim goruslerim uyusmaz. Zaman zaman tartismisizdirda konu icinde (seviyeli ve saygili olarak) ama kendisi beni asla banlamamistir.. Aksine her konuda bana cok yardimci olmustur.. Hatalar yapilir ama hatadan hatayada fark vardir... Ben bu siteden baska siteye takilmiyorum zamanla sende goreceksin ki burasi bir siteden cok bir aile bulusma ortamidir yani bizler bir aileyiz

bende katılıyorumm ozellıkle hackell bu sıtede bu
Durum fazlasıyla soz konusu

yeni moda da clonlarını unutup banlananlar var : )

Geri