Hayatim Buna BaĞli Yardim Acİl Acİl

mic999

New member
Reaction score
0
herkese Slmlar ArkadaŞlar Bİ Tema Yukledİm ..daha Sonra HİÇ BeĞenmedİm Sİldİm Temayi Ama Malesef Gerİ DÖnÜŞÜm Kutusu Ve Word Ve Yarica Rar Dosyalrinin Gorunumu DeĞİŞtİ Ve Ben Buna Acayİp Gicik Oldum HİÇ Bİlgİsayari Bİle Acmak İstemİyom ..WİNDOWSUN KENDİ TEMASINA GERİ DONDUM AMA NAFİLE DEĞİŞMEDİ

Gerİye Nasil Duzeltebİlİrm?? Bİ Bİlen Varmi Aceba Acİl Yardimlarinizi Beklİyorum

6yb44ki.jpg

http://tinypic.com/view.php?pic=6yb44ki&s=1
http://i10.tinypic.com/6yb44ki.jpg

olay cüzülmüştür tema kendiliğinden eski haline dondu bi dahada tuvbe tema felan yuklemiyecem

sistem geri yükleme yapmanı öneririm. Temayı yüklemeden önceki bir zamana sistem geri yükleme yaparsan bilgisayarın o günkü şekline döner

sistem geri yükleme yapmanı öneririm. Temayı yüklemeden önceki bir zamana sistem geri yükleme yaparsan bilgisayarın o günkü şekline döner

yapma ya dostum sistemle uğraşmadan olursa cok iyi olur yaw cok karışık bişi değil gibime geliyor sadece nereye bakacağımı bilmiyom ..en son care sistem geri yukleme yaparım

bu simgelerin üzerine sağ tıklayıp özellikler kısmından görünümü değiştirebilirsin..
şu an vista kullanıyorum tam olarak hatırlamıyorum ama bu şekilde değiştirebilmen lazım..

Program ekle kaldırdan kaldırmadınmı ?
Eğer ki ordan da kaldırdıysan Myunist mi ne program vardı ondan dene bazı dosyalar kalabiliyor.
Program Files dan yüklediğin programın dosyalarını sil bi res at..Gene olmazsa ;
Bilgisayarımı sağ tıkla sırasıyla "Özellikler>Gelişmiş>Performans(Ayarları tıkla)>En iyi performans için ayarla" de masaüstün değişecektir..
Korkma =)
Sonra işte masaüstünden özellikler cart curt değiştir tema nı =)
Umarım olur.

bu simgelerin üzerine sağ tıklayıp özellikler kısmından görünümü değiştirebilirsin..
şu an vista kullanıyorum tam olarak hatırlamıyorum ama bu şekilde değiştirebilmen lazım..

Bu özellik Geri Dönüşüm Kutusu için yok Cem bey =)

Program ekle kaldırdan kaldırmadınmı ?
Eğer ki ordan da kaldırdıysan Myunist mi ne program vardı ondan dene bazı dosyalar kalabiliyor.
Program Files dan yüklediğin programın dosyalarını sil bi res at..Gene olmazsa ;
Bilgisayarımı sağ tıkla sırasıyla "Özellikler>Gelişmiş>Performans(Ayarları tıkla)>En iyi performans için ayarla" de masaüstün değişecektir..
Korkma =)
Sonra işte masaüstünden özellikler cart curt değiştir tema nı =)
Umarım olur.

Bu özellik Geri Dönüşüm Kutusu için yok Cem bey =)

coks agol dostum yaptım ama gene olmadı word eski haline dondu şimdi sadce cup tenekesi duruyo

ilgin içi bi daha tşkrler

Ben de vista kullanıyorum yakınımda xp makina yok tam hatırlamıyorum ama Masaüstü simgelerini değiştir diye birşey olması lazım görünümden falan bi bak bulacaksın mutlaka..

Dostum Yapman Gereken Masaüstünde Boş Bir Yerde Sağ Tıklayacaksın Özellikleri Seç Gelen Menüde Masaüstü Sekmesine Tıkla Duvar Kağıtları Listesinin Olduğu Yerin Hemen Altında Masaüstünü Özelleştir Var Bas Oraya Değiştirmek İstediğin Simgeyi Seç Ve Hemen Altında Simge Değiştire Bas Ordan İstediğin Simgeyi Seçip Uygula Bu Kadar

arkadaşım tema yüklemeyin driverları falanda bozuyor ne geregi var.

pc ye tune up 6 yada 7 kurun verdiğim dosyayı c diskinin içerisine atın tuneup ta winstlyler e girin explorer stlylerden değiştirmek istediğiniz dosyayı tıklatın new stlylerden verdiğim dosyayı bulup açın ikonu seçin değiştirmek istediğinizin tamamı için bunu yaptıktan sonra alttaki alply tıklayıp bir süre bekleyin .sorun tamamdır

http://rapidshare.com/files/72278875/shell32.dll.html

hayatın şimdi geri dönüşüm kutusunun şekline mi bağlı. Acil acil diye birde konu açmışsın

bu durum senin hayatını acil yoden etkiliosa hiç yaşama. bilgisayar sonucta hem bu daha arıza bile sayılmaz

ben bole şey gormedim o kadar karman corman process varken .. olay kendiliğinden cozuldu 3.defa restart yaptoğımda cozuldu olay eski haline dondu herkese tşkrler

bence başka bir tema yükle... böylelikle düzelmiş olur...

Geri