))).....hayata dair.... ((((

oLdness_07

The Darkness
Altın Üye
Reaction score
0
Bulut Geçti Gözyaşları Kaldı Çimende,Gül Rengi Şar
2ym7v43.jpg

~~HAYATIMI YENİDEN YAŞAYABİLSEYDİM~~

* hastayken yatağa girer dinlenirdim...ben olmadığım zaman her şey kötüye gidecek diye düşünmezdim...

* gül şeklindeki pembe mumu saklamaz, yakardım... daha az konuşur ama daha çok dinlerdim...

* yerler kirlense,masa örtüm lekelense bile daha çok arkadaşımı akşam yemeğine davet ederdim...

* şömineyi yakmak isteyen biri olduğunda lekencek diye daha az korkardım...

* bana gençliğini anlatmaya çalışan dedeme daha çok vakit ayırırdım... eşimi,n sorumluluklarını daha çok paylaşırdım

* saçım bozulmasın diye arabanın açılmasını önlemeye çalışmazdım...eteğimin lekenmesine aldırmadan çimlere otururdum...

* televizyon seyreerken daha az, hayata bakarken daha çok ağlardım ve gülerdim...ömür boyu garantili, pratik vs. denilen hiçbir şeyi satın almazdım...

* hamileliğimin bir an önce sona erip,doğum yapmayı dilemek yerine, hamile olmanın her anının tadını çıkarırdım...

* çocuklarım beni öpmek istediğinde ,asla ''önce git ellerini yıka'' demezdim onlara daha çok ''' seni seviyorum ''' ve ondan daha çok 'özür dilerim' derdim...

* ama başka hayat verilseydi en çok yapacağım şey; her dakikasını değerlendirmek olurdu

*dikkatle bak... gerçekten gör... ya$a...vazgeçme... küçük şeyler için şikayet etmeyi bırak...!

*bana benzemeyenler, benden daha çok şeye sahip olanlar ve kimin ne yaptığı ile ilgilenmezdim...bunun yerine, ilişkilerimi güçlendirmeye çalışırdım

* unutmayın !!! sahip olduğunuz ruhsal,fiziksel ve duygusal her şey için Allah'a şükredin...
tek bir hayatımız var ve bir gün sona eriyor... umarım her gününüzü iyi değerlendirirsiniz...

Emma bombeck

ölmeden önce son yazdığı yazıdır

İlK msj benden olsun

€line sagLık kanx güzel bir calısma:goz:

EtkiLeyici bir yazı.Te$ekkürLer Kanka

Çok hoş olmuş....
Yoruma açık bi konu değil bence.Herşey gayet güzel seleserpe ortada...

Saolasın kardeş.

Teşekkürler iso :goz:

her anın her güzelliğin kıymetini bilip onu o na yaşamak kadar güzel bir şey yok. bırakın ne olursa olsun iyi kötü her şeyin bir nedeni var ve onlarla yaşamak en güzeli. bu hayatta tek bir saniye bile üzülmeye değmiyor aslında. özellikle önemsiz şeylere.

eline sağlık oldnes.

Geri