Hayata Dair Tuhaf Kareler

sonsuzluğa

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
Ayağın taşa mı çarptı, dön kalbine bak. ETTİN Mİ B
25.jpg

Reuters Haber Ajansı dünyada gerçekleşen birbirinden ilginç olayları derledi. İşte ajansın gözünden hayata dair tuhaf kareler...

Japonlar Bambu'dan araba yaptı. Kyoto Üniversitesi tarafından geliştirilen araca Bamgoo adı verildi. Araç şarj edildiği zaman 50 kilometre yol gidebiliyor.

24.jpg

İngiliz futbol fanatiği...

23.jpg

İngiltere'de 13 yaşındaki obez kedi, zayıflaması için veteriner tarafından rejime sokuldu.

22.jpg

Podyumda yürüyen manken, Belaruslu sanatçı Olga Rodionova'nın tasarımlarını sergiliyor.

21.jpg

New York'da 4 Temmuz 2009 tarihli "sahte New York Times" gazetesi "Irak savaşının sona erdiğini" yazdı. Savaş karşıtı ve insan hakları savunucusu bir çok dernek tarafından hazırlanan gazete "ABD Başkanı George Bush'un büyük ihanetle suçlandığını ve ulusal sağlık güvencesi planının kabul edildiğini" duyurdu. 1,2 milyon adet basılan sahte gazete halka ücretsiz olarak dağıtıldı.

20.jpg

İnternetteki sosyalleşme sitelerine ya da bloglara koyduğunuz resminizin çok daha alımlı görünmesini ister misiniz? İsrailli bilim adamları geliştirdikleri bilgisayar programıyla bunu mümkün hale getirdi. Dani Lischinksi ve ekibinin geliştirdiği program sayesinde birkaç tıkla yüzünüzü istediğiniz şekle sokabileceksiniz.

19.jpg

Çinli akrobat gösterisini yapıyor.

18.jpg

Çin Uluslararası Altın Fuarı'nda, değeri 40 bin dolar olan sutyen sergilendi.

17.jpg

Japonya'da bir iç çamaşırı firması çok tartışılacak bir ürünü piyasaya sürmeye hazırlanıyor.Firmanın yönetici temsilcisi, Masayuki Tsuchiya, tarafından tanıtılan erkek sutyenleri görenleri şaşkınlığa düşürdü.

16.jpg

Hintli sanatçı Ebenezer Sunder Singh'in dil sergisi...

15.jpg

Hong Kong'ta bir alışveriş merkezine dekor amaçlı konulan oturaklar.

14.jpg

Çin'de 'Sebze Müzesi'nde sergilenen'Sebzelerin Özgürlüğü' adlı tablo...

13.jpg

12.jpg

Hindistan'da yoga yapan polisler...

11.jpg

10.jpg

Meksika'da düzenlenen balon festivali...

9.jpg

Hindistan'ın Hyderabad şehrinde bir lisede beden eğitimi dersi...

8.jpg

7.jpg

Hindistan'da düzenlenen bir çocuk festivali...

6.jpg

Polis güvenlik noktası içinde süpermen kıyafetiyle bekleyen bir kişi...

5.jpg

Belçikalı sanatçı Wim Delvoye, Çin'de kiraladığı çiftliğinde domuzlara dövme yapıyor.

4.jpg

3.jpg

Almanya'da gerçekleştirilen geleneksel yüzme festivali...

2.jpg

Singapur'da gerçekleşitirilen 'Su Doku' yarışması...

1.jpg

İngiltere'de sanat müzesini gezen ziyaretçiler.​

Çok ilginç özellikle erkeklerin sütyen çıkartacak dangalak japon. Ben bu japonları zeki insanlar bilirdim.

Çok ilginç özellikle erkeklerin sütyen çıkartacak dangalak japon. Ben bu japonları zeki insanlar bilirdim.

seni göremiyoruz elais. yoksa ben mi denk gelmiyorum. hoşgeldin.

cok güzeL resimLer var =)
eLine sağLık =) ..

eliine sağlık kardeş güzel paylaşım

Tesekkurler .

Geri