Hayata Bir Adım Belki de Senin Sayende Atılacak

spestnaz

New member
Reaction score
0
Sayın Besra Türk Hendekköy İlköğretim Okulunun Müdiresi. Bir forum sitesinde rastladım çağrısına ve aklıma Facebook'ta grup kurmak geldi. Lütfen paylaşalım arkadaşlarımızı davet edelim. 282 kardeşimiz okumaktan mahrum kalmasın. Umarım duyarlı insanlara ulaşabiliriz. Teşekkürler.

Ben Diyarbakır İlinin Ergani İlçesine bağlı Hendekköy İlköğretim Okulunun Müdiresiyim.Okulumuz 282 öğrencili 8 yıllık eğitim kapsamında yeni yapıldı.Daha önce 5 sınıflı okuldu.Malum yeni olduğu için okulun çok ihtiyacı var.Ve köy okullarının bütçesi yok.Eğitimci arkadaşlar bunu çok iyi bilir.Ders araç gereçleri(fotokopi makinasıyazıcıprojeksiyon cihazıbilgisayarmasakitaplık v.s)kütüphane için kaynak kitaplar(bizde yok denecek az)öğrenciler için(deftersilgikalemtıraşgiysi v.s.)

Siteyle pek alakası yok bu konunun ama bu sitede gönlü zengin bir çok arkadaş bulurum umuduyla böyle bir konu başlatma gereği duydum.Yurdun bir köşesinde unutulduklarını zanneden minik yavrularımızın minik yüreklerine su serpelim.Her türlü yardıma açığız.Şimdiden kucak dolusu teşekkürler.Saygılar....

İletişim: 05326717275

Yardım yapacak arkadaşlar şu adrese gönderirlerse sevinirim...

Besra TÜRK
Hendekköy İlköğretim Okulu
Ergani/DİYARBAKIR

Facebook Grubumuz: HAYATA BİR ADIM BELKİ DE SENİN SAYENDE ATILACAK

Açıkçası konuyu nereye açacağımı kestiremedim, o yüzden buraya açtım. Bu durumda sponsorluk olamayacağı için sizden beklentimiz bu durumun birçok kişiye ulaşması. Malum, ne kadar fazla insan duyarsa o çocuklara gidecek olan yardım da artacaktır. İlginiz için teşekkürler.

Geri