<< Hayata Anlık Mutluluk Veren Şeyler >>

DaredeviLL

Uşak Gfb
Reaction score
0
nette geç saatlere kadar konuşulan platoniğin, "hadi artık uyuyalim (:)".. demesi..ayni anda uyunulması..

programın ortasında gitarının teli kopmasından sonra, dinleyenlerin arasından başka bir gitar bulmak.

fondiplediğin buz gibi biradan sonraki serinlik, mutluluk ve brutal bir oh çekmek.

kızgın kumlardan serin sulara.. ayak tabanındaki o güzeide hissiyat. serin ve huzur içersinde uçarcasına yüzmek.

çişini tutan bi çocuğun koyuverme anında yüzününü ifadesini izlemek. (ya da bende bi sorun var)

elektronik bi eşya alınca içinden çıkan poşetin baloncuklarını patlatmak

iş yerindeyken bir anda saati 18:00 olması

kafanızdan yolduğunuz kepeği hiç parçalamadan kocaman bir şekilde avcunuza aldığınız andır. benzeri de kulaktan çıkan koskocaman bir kirin elinize pıt diye düştüğü diğer bir andır.

arkadaslarınızla otururken bı anda bır arkadasınızın
hadı sana bı bıra ısmarlıyım demesı

pakete yok die baktığın anda..son bi çöp sigaranın orda masumca size bakıyoree olma durumu bence yani bu tabi benim fikrim

buzdolabini actiginizda evde halada yicek biseyler oldugunu görmekkk ....

buzlugunda unuttugunuz dondurmayı görmek...

süt kaymağı ve şokellayı aynı anda denemek ve hayatın anlamını bulduğunu keşfetmek.

cop kutusuna firlattigin kagittan topun basket oldugu an

sevgilinle el ele ona şunu yapma bunu yapma diye tekrar tekrar şaçmalarken onun sıcak bir öpücükle seni susturması

çok çişiniz geldiğinde evin kapısına geldiğinizde dogru anahtarı deliğe tek seferde sokabildiğin an

sabah kalkmak için kurduğun alarmdan 1 saat önce uyanmak ve o bi saatte doya doya uyumak..

delikanlı çağlarında hayata atıldığın ilk zamanlarda yaptığın ameleliğin karşılığı olarak elden verilen ilk maaş alınırkenki heycan ve mutluluk..

ps oynamak istediğinde pes oynicak heyetin toplanması ardından multitab'in çalışır durumda olması ve üstüne kolların çalışması üst üste anlık mutluluklar yaşatır

portekize yenildikten sonra euro2008 oyununu acıp portekize 14 gol atmak

otobüs durağına henüz gelmişken beklenilen otobüsün karşıdan belirmesi.

büyük bir koşturmacayla apartmana girdiğinizde asansörün sizi zemin katta bekliyor olmasıdır.

yoğun yaşanan bi açlık sonrası.nohut-pilav/ayran....

çorap çıkarırken hissedilen zevk

televizyon izlerken kanepede uyuyakalmak

yağmur kokusu

zor bir sınav sonrası eve gelip pijamaları giyip televizyon karşısında hiçbir şey düşünmeden uyuyakalmak

çok sıkıştığın bir anda tuvalet bulmak küçük bir parça çikolata

selam verip karşılığını almak

soğukta saatlerce otobüs bekleyip eve geldiğinde yeni demlenmiş çayın kokusunu duymak

pazar sabahı uyandığında mükemmel bir kahvaltıyla karşılaşmak

kartopu oynamak

yeni yıkanmış çarşafa ilk kez yatmak

İç çamaşırının malum yere kaçmasından sonra verilen çaba sonucu oradan çıkması, ohh.. :)

otobüste güzel bir kız görmek ve bakışmak sen ona bakarsın o sana böle karşılıklı gider bu bişe olacak sanırsın ama olmaz zaten kız 2-3 durak sonra iner.

berbat bir şekilde uyanıp "of bugün işe kim gidecek" diye düşünürken tatil günü olduğunu farketmek.

dişin arasına giren bişeyi dilimizle çıkardığımız an

eve hızlı adımlarla geldikten sonra can havliyle kendini tuvalete atıp işemek. o an ki mutluluğu ben hiçbirşeyde bulamıyorum :)

otobüste güzel bir kız görmek ve bakışmak sen ona bakarsın o sana böle karşılıklı gider bu bişe olacak sanırsın ama olmaz zaten kız 2-3 durak sonra iner.

:):):):):):):):)

eline saglık güzel olmuş

emeğine sağlık

evet süperdi bunları yaşamak çok ayrı bir duygu

programın ortasında gitarının teli kopmasından sonra, dinleyenlerin arasından başka bir gitar bulmak.

auhau :D benim başıma gelebilir

buzdolabini actiginizda evde halada yicek biseyler oldugunu görmekkk ....

buzlugunda unuttugunuz dondurmayı görmek...

cop kutusuna firlattigin kagittan topun basket oldugu an

"""çok çişiniz geldiğinde evin kapısına geldiğinizde dogru anahtarı deliğe tek seferde sokabildiğin an """ :D

yoğun yaşanan bi açlık sonrası.nohut-pilav/ayran....

televizyon izlerken kanepede uyuyakalmak

""" yağmur kokusu"""

zor bir sınav sonrası eve gelip pijamaları giyip televizyon karşısında hiçbir şey düşünmeden uyuyakalmak

""""""""""selam verip karşılığını almak""""""""""

"""soğukta saatlerce otobüs bekleyip eve geldiğinde yeni demlenmiş çayın kokusunu duymak""

pazar sabahı uyandığında mükemmel bir kahvaltıyla karşılaşmak

yeni yıkanmış çarşafa ilk kez yatmak :D

dişin arasına giren bişeyi dilimizle çıkardığımız an :durdurun

eve hızlı adımlarla geldikten sonra can havliyle kendini tuvalete atıp işemek. o an ki mutluluğu ben hiçbirşeyde bulamıyorum :)

Süper bunLar ... anLık mutLuLukLar ^^^^

:D süperdi...

portekize yenildikten sonra euro2008 oyununu acıp portekize 14 gol atmak

ben en uzun sürede 60 tane attım ronaldonunda ayağını kırdım sakatLandı çıktı girdi bidaha kırdım :D

süperdi eline saqLık mestan dai :goz:

süper olmuş ellerine sağlık

buzlugunda unuttugunuz dondurmayı görmek... :D

İç çamaşırının malum yere kaçmasından sonra verilen çaba sonucu oradan çıkması, ohh..
eve hızlı adımlarla geldikten sonra can havliyle kendini tuvalete atıp işemek. o an ki mutluluğu ben hiçbirşeyde bulamıyorum

Nan Gülerken Arkaya Düştüm :D Harika Ellerine Sağlıq :D :):)

yağmur kokusu,
fondiplediğin buz gibi biradan sonraki serinlik, mutluluk ve brutal bir oh çekmek

bunlar cidden mutluluk veriyo yaaa

harikasın hayat ve gerçeklerimiz senin yazın teş.edrm

Geri