hayat ve jason_

jason_

New member
Reaction score
0
biraz jason_ hakkında

Yağmurlu bir kasım ayında dünyaya gelmişim. 2 yaşına kadar köyde babaannemlerle birlikte yaşamışız daha sonra babamın işi gereği Kayseri'ye taşınmışız ve o günden beri Kayseri'deyim. çocukluğumu az çok hatırlar gibiyim. öyle pek yaramaz bir çocuk değildim. arkadaşlarımla hep iyi geçinirdim. Hatırlıyorumda çok oyun oynardık, futbol, bilye, yağlı kayış :) v.s.
Babam beni ilkokula yazdırdığında ben sürekli ağlıyordum ve okula gitmek istemiyordum, bu yüzden babam benimle birlikte tam 2 hafta okula geldi ama ben yinede kafamı sıraya koyup ağlıyordum (:) bana okulu sevdiren ve bana iyi bir temel oluşturan hüseyin hocama çok şey borçluyum,buradan da onu anmış olayım...
Orta okul yıllarında ise içime kapanık birisi olmuştum ama liseye geçince bu durum değişti ve bambaşka birisi oldum, daha doğrusu kendimi buldum.
Lise de biraz ergenliğin verdiği haylazlıktan dolayı başarım biraz düşmüştü neyseki o dönemleride sorunsuz atlattım. Liseyi bitirdikten iki yıl sonra Büro yönetimi ve sekreterlik bölümünü kazandım ve Sivas'da okudum. Hayatımın en güzel yıllarını üniversitede yaşadım. ilk sene yurtta kaldım ve ikinci sene arkadaşlarla eve çıktık. Sivas'ın en sorunsuz öğrenci evi bizimkiydi, bunu rahatlıkla söyleyebilirim :) Yurdun yeri başkadır ama öğrenci evi gibisi yok. Her günümüz gırgır ve şamata içinde geçerdi, her zaman güler eğlenirdik. Belki de bu yüzden hayatımın en güzel yıllarıydı.Keşke o günlere geri dönebilsem. Herşeyin bir sonu olduğu gibi üniversiteninde bir sonu vardı ve bitirdim nihayetinde, şimdi açıköğretimden 4 yıla tamamlıyorum, bu yıl son senem...
Hobilerimden biraz bahsedeyim...
Bilgisayar ve teknoloji en sevdiğim şeyler arasındadır. Film izlemeyi çok seviyorum, yeni çıkan filmleri takip eder ve bir an evvel izlerim. Arabamla uzak yerlere gitmek farklı yerler görmek en sevdiğim hobilerimdendir. müziğide unutmayalım bu arada...
Gülmeyi çok seven neşeli bir yapıya sahibim... Hayatımda sade ve sadece 2 olaydan dolayı bu neşeli yapımı kaybettim. O olayları anlatmam çok uzun sürer o yüzden bu kısmı geçiyorum.
Fiziki özelliklerim şöyle: boyum 1.70 cm, kilom ise 66, kişisel özelliklerim ise Akrep burcunun özellikleriyle birebir. Oradan bilgi sahibi olabilirsiniz :)

Zaman ayırıp okuyan arkadaşlara çok teşekkür ederim...

Kardeşim eline yüreğine sağlık içtenlikle bize hayatını kısa bir özet geçmişin Sen burada var olduğun sürece yanınızdayız kardeşim asıl bizler sana teşekkür ederiz

seni yakından tanımak güzeldi dostum yüreğine sağlık

ehh okuduk..rica ederiz ..guzel anlatmissin ..ama bana kusmussun..kus oldugumuz icin fazla bisey yazmiyorum..:pneyse neyse iyi birisin iyi,yuregine sagLik sipa :smile:

genc ve diri yüregine saglık...:smile:

Aramızda kendini bu kadar güzel anlatanlar var artık Makale bölümüne güzel yazılarınızı bekliyorum :smile:
Seni tanımak da çok güzeldi.

Yüreğine saglık arkadasım :smile: Her daim yüzünden gülümseme eksik olmasın :smile:

Teşekkür ederim Yüreğine sağlık.Tanıdığıma memnun oldum :)

Geri