Hayat Güzeldir (Bence Dünyanın En İyi Filmi) İzlenesi 1 Film...

Kaçan Aşık

Yönetmen
Reaction score
0
Life_Is_Beautiful_film.jpg

1930'ların İtalya'sında Guido adındaki tasasız, kaygısız bir Yahudi kitapçı yakın bir şehirdeki güzel kadına kur yapıp onunla evlenerek bir peri masalı başlatır. Guido ve karısının bir oğulları olur ve İtalya'yı Alman güçleri istila edene kadar birlikte mutluluk içinde yaşarlar. Ailesini bir arada tutabilmek ve oğlunun Yahudi toplama kamplarının dehşetinden elinden geldiğince uzak tutmak çabası ile Guida bu yıkımı bir oyun gibi gösterir. Bu oyunun kazanma ödülü ise bir tanktır...

Hayat-Guzeldir_0.jpg

Hayat-Guzeldir_1.jpg

Kod:
Ölüme giderken Bile Ogluna Gulucukler Sacan Bir Adam...

Hayat-Guzeldir_2.jpg

[VIDEO]xrriQZj_h00[/VIDEO]​

[VIDEO]7Vl5FPb5XVg[/VIDEO]​

Gerçek Adı: Roberto Benigni
Doğum Yeri: Misericordia, Arezzo, Tuscany, İtalya
Doğum Tarihi: 27.10.1952

Onu Ünlü Yapan Ne? 7 Oskar adaylı "Hayat Güzeldir" (La Vita e Bella/Life Is Beautiful) filmiyle ünlenmişti.​

Filmi Oylayın: 4.9/5 (19) kişi
imdb puanı : 8.4/10
Yapım : 1997, İtalya
Tür : Dram
Yönetmen : Roberto Benigni
Senaryo : Vincenzo Cerami, Roberto Benigni
Oyuncular : Roberto Benigni, Nicoletta Braschi, Giustino Durano, Lidia Alfonsi
Yapımcı : Gianluigi Braschi, Elda Ferri
Görüntü Yönetmeni : Tonino Delli Colli
Müzik : Nicola Piovani
Süre : 2 saat, 00 dk.
Gösterim Tarihi : 26 Şubat 1999

ќαcαη αѕiќ' Alıntı:
en fazla iki kere izleyebildiği bir film.ağlamaaktan nefret ederim ama kanımda var işte.dram denen bir şey varsa bu film o.dram türünü araştıran lara ilk sıradan izlettirilmesi lazım.gerçek bir olay olan piyanistten bile bu kadar etkilenmedim. yönetmen koltuğunda robert bengini önyargılı yaklaştığım avrupa sinemasını bu filmle yücelitiyor.insanları hollywood un yapmacık havasından kurtarıyor. oyunculuk çocuk karakterine kadar içlerine işlemiş.bu insanlar bir yerde yaşıyor diye düşünülüyor.bengini baş rolde nasıl bir rol yapıyor.dünyaya bir daha gelsem heralde kendi babamdan sonra bu insanın babam olması isterdim.işte duygusal,cinsel içerik içermeyen size bir klasik.bir filmin iyi olması için illa cinsel ögeler,uyuşturucu,şiddet içermeyeceğini kanıtlar nitelikte.sevgi nin en saf işlenişi.

en kısa zamanda edinip izlemek isterim...sağol..

Çok güzel filmdi... Harikaydı... 3221313321 kere izlesem bile haLa duygulanıyorum izlerken :) herkese tavsiye ederim...

annemlerle beraber izlerdik

o zamnalr anlamzdım

ama artık herşeyi anlıyorum bu filmde

süper film seçmişsin aga

ellerine sağlık

Güzel bi filim evet ... =) Teşekkür ederim ... Ellerine sağlık daii... =)

TopLuca Bi Ara GideLim O zmn :p

bu süper bir film duymuştum eline sağlık...

attım flashgete izlerim akşama doğru..;)

eline sağlık gerçekten cok güzel bir film, bir babanın fedakarlıgını sonuna kadar anlatıyor , 2. dünya savaşı zamanlarında

Nazi soykırımını acı yanlarını gözler önüne seren bir filim..Gerçeken oldukça güzel ve duygusal...Paylaşım için saol kaçan...

Ancak avrupalıların bilhassa ingilizlerin bunu kullanarak kendi yaptıklarını iyi gibi göstermeleri her sıkıtıklarında böyle bir filimle önceden yaşanan vahşeti unutmayın dercesine yahudilerin isterlerse adam öldürmeye öc almaya hakları varmış gibi gösterilmesi gerçekten can sıkıcı...Sanırım bizim de birşeyler yapıp Dinimiz, milletimizi ve bunların güzelliklerini anlatan filimler çevirmemiz gerek..

içim bi acayip oldu ya.ne güzel filmdi.

yag bende ızledımde harbıdende arkadasın dedıgı kadar var ya

Geri