PasHasan22
New member
- Reaction score
- 0
İlk yazacağım yazı olduğu için biraz heyecanlı başladım bilmiyorum beğenilir mi beğenilmez mi ama cok sıkmadan gördüğüm bazı kareleri benim gözümden sizlerle paylaşmak istedim.Bar'a giden herkes'in görebileceği tiplerdir bahsedeceğim kişiler.2 tane kız ayarlamak için kendi çapında maymunluk yaparlar.Bel kıvırmalar eliyle sanki saçına jole sürüyormuş gibi hareketler filan yahu hiç aynanın karşısına geçipte kendine baktın mı öyle dans ederken kimse kusura bakmasın ama national geographic'te izlediğim gergedanlar gibi onlarda dişisini ayarlamak için garip garip hareketler yaparlar bunlarda onlardan.2. tipler ise kocaman gecesini elinde bir redbull vodka ile geçiren tiplerdir abi o vodka artık sidik gibi olmuş ama adam kafasında zengin kafası yaşıyor işte ben vodka redbull içiyorum lanet olsun triko kazağınıda omuzlarına atıp zenginlik işte buradan nereye gideceğim belli olmaz sabahlara kadar kop kop yapacağım için üstüme her ihtimal'e karşı kazakta aldım ama vodkalı ergen şunu unutma ki bir hatun'la muhabeti kurduğunda onada bir içki ısmarlaman gerekir ve bunu yapamassan kendi ekseninde 2 kere dönüp bar kısmında barmen'i kesmen olur abi bir bira ver ayaklarında ha birde bar çıkışında araban yoksa iyice bok olmuşsun sen hey taksi dediğin anda kız yanında olmayabilir.Zaten buradada hey taksi diyince taksiler durmaz zaten seni gördüğünde korna seloktör yapar sen durdurmassanda yanında ki kıza öyle bir bakar ki kızı orada bırakmak zorunda kalırsın tecavüze uğradı diye( tabii her taksici için geçerli değil) bir olayımızda bar dışından cıkalım artık bir ara moda golden köpekle gezen kızla tanışırdı tabii bunun modası geçti ve sokaklara atılmış bir cok golden köpek görebiliyoruz (Böyle kişileri şiddetle kınıyorum) şimdi ise dijital slr fotoğraf makinelerine döndü iş her parayı basan fotoğrafçı olmuş hemde en prof'larından.Adam hatta bokunu cıkarıyor facebook'ta bulduğu hatun'un biraz ucuk kacık fotosunu gördü mü ya işte ben manken bulamıyorum aslında bu fotoculukta cok para var nü çalışma yapsam cok iyi para kazanırım ve model'imde cok para kazanır filan ayaklarına yatarlar nerden biliyorsun bukadarını diye sorma bende prof. bir fotocuyum =)) şaka şaka daha alamadım modası geçince alırım elbet =) Kızlar erkekleri bir güzel okuyup eğlendiniz tabii ki şimdi sıra size geldi bu kızlar aynı ortamda bir yere gitmeye hazırlanırken acayip oluyorlar sanki içindeki insanlık gitmiş yerine tanımlayamadığımız bir yaratık gelmiş bir kız kırmızı ruj sürüp yakışırsa o kıza o kız tıbben bitmiş demektir ondan daha güzel olmak için öbür kız dahada bi süslenir öbür kız onu daha bi güzel görürse o dahada bokunu cıkarır öbür kız görür bi bok daha cıkarır bu böyle son noktaya kadar gider son nokta neresi mi elimizde içine Bülent Ersoy kaçmış 2 kızımız var demektir.Hatta şimdi bu simli makyaj malzemeleri moda oldu gece karanlıkta karşıdan birşey geliyor hafifte denizde bronzlaşmış ve parlayan birşey yahu ben ufo diye taşladıklarını bile gördüm uzunlarını yakmış kamyon gibi geliyorlar karanlıktan.Birde kızların şu özelliği beni bitiriyor her kızda değil ama artık çoğu kızda var bu konuşurken ağız kayması kız konuşmaya başladığında sanarsın ki fok balığı ile muhabet ediyorsun el hareketleri filan '' işte gidiyorduuuuuuuk ben dedim ki ona kızıııııım o adamdaaan sanaaa hayır gelmeeeez yaneeeeee'' gelde bu kızı dövme düşünmekteyim bunları hiç babası annesi konuşurken duymuyor mu?Ha birde şu denize işeme sıçma olaylarını anlayamiyorum Türk'lerin abi seninde yüzdüğün yere niye işiyip sıçıyorsun birde ege tarafına gidenin huyu suyu değişiyor resmen ulan denize bak bee mis gibi tertemiz ulan neresi temiz en son hikmet abi işemeli sıçmalı tatil yaptı orada.Utanmasa denizin suyundan içecek offf offf offf bu kadar temizlik olamaz yani.Ben desem gel küvete işedim bi yüzü ver desem ıyyyk der ulan oraya günde en az 5000 kişi işiyor lanet herif neymiş denizin suyu fazla gidermiş eee yıllardır işiyorlar.buharlaşıyormuş.Bokumda buharlaşmıyor herhalde.Birde Saroz tarafına baktığımızda kanalizasyon sistemi yok vidanjörler çekiyorlar insanların dışkılarını daha sonrada hooop denize sabahsıda insanlar kurbağalama yüzüyor orada neymiş saroz körfezi kendi kendini temizliyormuş.Ulan nekadarını temizliyor bunuda düşünmek gerekir bide üstüne sen sıçıon işiyon ohooo deniz deniz değil kanalizasyon çukuru oldu zaten.Birde şu denizin içinde bağıran tiplere cok gıcık oluyorum ağzının yarısına kadar suya sokar ve daha sonra üstünlüğünü sağlamış hippopotamus gibi bağırıyor ulan amacın ne ? kız tavlamaksa yanlış yol dikkat çekmekse onun yerine küfür yiyorsun bence.Neyse bu yazının sonuna gelelim ne kadar gülersiniz bilmem ne kadar beğenirsiniz bilmem ama eğer beğenirseniz 2. bir günlüğe geçerim.Seviyorum Sizi HH ailesi.