hayatın muayyen günleri

BaKKaL_GaZi

Romantik MiKRoP
Reaction score
0
Cehennemin Dibinde Yanarken Kaybettiklerine Yanıyo
Kalem çekerdi gözlerine. Hiç görmediğim, bilmediğim bir renkte kalem. "Gidiyor musun?" diye sorardım usulca. Cevaplamazdı beni. Eğilir, kasetlere bakar ve hep aynı şarkıya uzanırdı: It's Now Or Never. Gitmenin Şimdi'si ile Asla'sı arasında ben, bir menekşe iskeleti gibi kalırdım. "Okumayı mı öğrenmek zor, yazmayı mı?" diye düşünen bir çocuk gibi kalırdım. Anahtarını almadan çıkardı evden.

Cila sürerdi tırnaklarına. Hiç görmediğim, bilmediğim bir marka cila. "Ayrılıyor muyuz?" diye sorardım usulca. Cevaplamazdı beni. Eğilir, kasetlere bakar ve hep aynı şarkıya uzanırdı: Rape Me. Ayrılıkta Taciz'le O'nun arasında ben, güneş yanığından sıyrılıp alınan ölü deri gibi kalırdım. "Yenmek mi basit, yenilmek mi?" diye düşünen bir asker gibi kalırdım. Hoşçakal demeden çıkardı evden.

Jölelerdi saçlarını. Hiç görmediğim, bilmediğim parlaklıkta bir jöle. "Başka biri mi var?" diye sorardım usulca. Cevaplamazdı beni. Eğilir, kasetlere bakar ve hep aynı şarkıya uzanırdı: Industrial Disease. Başkalarının gölgesinde Tüketmek'le Tutku arasında ben, Leyla'ya Mecnun, Mecnun'a Leyla olan joker bir aşık gibi kalırdım. "Boşalmak mı güzel, dolmak mı?" diye düşünen bir bardak su gibi kalırdım. Kapıyı çarpmadan çıkardı evden.

Şık giyinirdi, ama çıplaklık daha çok yakışırdı üstüne. Hiç görmediğim, bilmediğim ağırbaşlılıkta bir ten. "Gece dönecek misin?" diye sorardım usulca. Cevaplamazdı beni. Eğilir, kasetlere bakar ve hep aynı şarkıya uzanırdı: Perfect Day. Gecede Muhteşem'le An arasında ben, ameliyat masasında açılmış bir kafatası gibi kalırdım. "Fareyi mi kovalayayım, köpekten mi kaçayım?" diye düşünen bir kedi gibi kalırdım. Evi evde bırakarak çıkardı evden.

Bir daha karşılaşmazdım onunla. Hiç görmediğim, bilmediğim tarzda bir hüzün. "Yalnız mıyım artık?" diye mırıldanırdım kendi kendime. Cevaplayan olmazdı beni. Eğilir, kasetlere bakar ve hep aynı şarkıya uzanırdım: Breaking The Law. Kapalı durduğum kutunun içinde İsyan'la Koşullar arasında çölde su tabancası taşıyan bir kovboy gibi kalırdım. "Çöp kamyonu mu kirlidir, çöp mü, çöpçü mü, çöpü atan mı?" diye düşünen bir inek beyni gibi kalırdım. Her şeyi alevlere boğarak çıkardım evden.

Evet, evlerdir Şeytan'ı Tanrı'ya düşman eden. Sevgilim, bu sabah ölürken anladım.

yüreğine sağlık dostum =)

Geri