hayatı, yaşamayı, gerçekleri, mizahı ayırt edin lütfen

мєяωєм

New member
Reaction score
0
geyik mizah ile gerçeği ayırt edemeyen arkadaşlara yazıyorum

benim açtığım bütün konular olay yaratıyo anlamadım :p

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=89663 bu konumda yer alan bazı
resimler bazı arkadaşlarımıza dokunmuş ve bana biri pm den mesaj attı mesajları yayınlamak istemedim ama bana benim bayan olduğuma inanmadığını (normal bişey beni daha tanımıyorsun), ve bana ısrarla özür dilemem gerektiğini söyleyen bir arkadaş

ben beşiktaşlıyım (fanatik değilimdir); gs ve fenerbahçe için açmış olduğum resimler için bu kadar katı düşünmenizi gerektiren hiç birşeyin olmadığını düşünüyorum eğer ben gerçekten tartışma ortamı yaratacak olsaydım bunu spor bölümüne açardım bana orda küfürde edilebilirdi belkide edilmiştir ama kimse bana zoraki özür dile diye birşey demedi tekrar elime resim geçerse şuan inanın tekrar açarım beşiktaş olarak geçsin böyle aynı tarz resimler onlar içinde açarım fazla fanatiklik iyi değildir.

Örnek: J@ck@l kadar fenerbahçe tutkunu birsini daha görmedim forumda, ama ne yaptı fenerbahçe resimleri için tşk etti yorumunu yaptı

gs için açtığım konuda tşk etmedi ama saygılı seviyeli bir şekilde yorumunu yaptı ve çekildi

sizde yapın erkek olsun bayan olsun saygılı seviyeli taraftar olmasını öğrenin kimseyi zora koşmayın zorla hiçbirşey yaptıramazsın hatta özür bile diletemezsin :mad:

kimseden özür dilemem bu konu için geyikle gerçeği ayırt edebilecek yaştaysanız zaten açıklama yapmama gerek yok

pm den mesaj atan arkadaşım üzgünüm özür dilemek erdemliktir ama haksız olduğum konular için geçerlidir o özür

haaa unutmadan ben bayanım :sigara:

benim bu özel günümde yine strese sokan arkadaşlara içten saygılarımı sunuyorum :cool:

"tmm iyi niyetlisin ama fotolar öle deil.bir çok fbliden teşekkür alacağın gb birçok küfürde yiyebilirsin.Ayrıca tkm muhabbetinin içinde bulunursan şaşırma"

bnm o konuya yorumum buydu ve ben seni uyarmışım:)

pm'den gelen msjı abartılı buluorm sonuçta bu bir Geyik&Mizah olayı:goz:

herkesten anlayış bekleme bizim millet o konuda biraz özürlüdür...

sonuçta bölüm geyik & mizah eglence bölümü u fak tefek seyleri sorun etmeyelim bence sonuçta size edilen bir küfür yok

iyi forumlar

özürdilenicek bişey yok ortada konular bence çok güzel bi gs li olarak fenere olsun galatasaraya olsun bunları paylaşmak çok hoş...hiç olmazsa gülüoruz geyik bölümünde...ve şunuda hatırlatıym fanatik bi gs liyim ve bunu normal karşıladım..mervem sen devam et takma milleti yürü :D:D

ÖzeL günLerinde Tartı$ma yaratacak $eyLerden uzak dur sen zararLı çıkıyosun ßaq ;)

neyseh konu tartışmaya giricek boş yere birbirimizin kalbini kırmayalim Merwem sende değerli üyelerimizden bitanesisin bir konuda çıkmaza girersen mod veya smod olmadı yönetim e pm at biz sana yardımcı olalım her konuda... bu ayrıca sadece sana özel deil tüm üyelerimize açık bişi bizler sizlerin huzuru sizlerin rahat bir ortamda forumda kalmanız için görevdeyiz. tüm mod arkadaşlarımdan gerekli yardımı alabilirsin

bunun bayan olmanla ilgisi yokki ;)

kadınlıgın arkasına saklanma :D

hani kadın erkek eşitti :p

Geri