hayalet hortlak vb. resimleri

@@maxsimus@@

New member
Reaction score
0
madchen01.jpg

bu resim 1995 yillinda cekilmis. yanan binanin balkonunda genc bir kiz var. Bu kiz 1678 yilinda cikan bir yaginda ölmüs. Yangin tüm kasabayi sarmis ve tek bu kiz ölmüs.
kizin ismi Jane Churm. O kasabadaki her yanginda bazi kisiler evlerin icinde birisini görürlermis. bu kiz oldugu tahmin ediliyormus.

07.jpe

bu resim cekilirken aile evlerinde kisenin olmadigini saniyorlarmis megerse varmis

ph03.jpg

2. Dünya savasindan kisa bir süre sonra bir ingiliz askeri sehit mezarliginin resmini cekmis. Adam flimleri ingiltereye götürmüs, banyo edince sok olmus. Adam kimseye birsey söylememis. kiz adamin rüyalarina girmeye baslamis ,kendisine japon askerlerin tecavüz edip öldürdügünü söylemis,tabi bizim adam direk akil hastenesine.

Fried08.jpg

bir aile aldiklari yeni fotograf makinesi ile arabanin icindeki bir yasinda ki ogullarinin resmini cekmek istemis, arac tarihi bir mezarligin yakinidaymis.

chu005.jpg

Puerto Rico da cekilmis bir resim. bir ciftci her gün bir kecisinin öldürüldügünü görünce nöbet bekliyor ve bu resmi elde ediyor. olaydan 15 sene önce bilim admalri bulduklari tuaf bir iskeletl bulmuslar. bu iskeletin o yaratiga ait oldugunu saniyorlarmis.

chu003.jpg

BLUEDON' Alıntı:
3. resim de ki hatanun bi gif'i wardı böle harap bi evin içinde bi kapıdan çkıp içinden geçip gidiyodu((:)

Evet kardeş doğru söylüyon o bende var ve ben hala inanamıyorum ya..Enteresan bişe.

iNTeReSTiNq..PiCTuRês..

SaĞoL PAYLa$iM iÇiN.

paylasim için saol güzel resimlr:D

sanki son 2 resim dışında dierleri verilmişti benmi yanlış hatırlıom :eek:

verilmiş olabilir ama ben göremedim verildi ise mod arkadaş move to çöp yapsın kardeş

konunun photoshop bölümüne taşınması daha iyi olur sankim..hepsi feyk:=) 3. resimdeki hatun
şöhret oldu zaten:D

kalsın olmayan resimlerde war...

A©îk©à$î hèr ñè kAdAr kørk$Amdà hA¥àLèt hørtLàk vß. ï©èrïkLï hèr §è¥è mèràkîm vàrdîr.pà¥LA§îm gû$èLmï§ tè§èkkûrLèr......:)

paylasımın için tşk

ellerine sağlık ama inanırsam ki inanmam 1 tek 1. resim biraz inandırıcı gerisini salla

2. resimde hortlağa gerek yokki kadın zaen hortlak gibi fotoğrafı çekende çok çirkinki çocuk şekilden şekle girmiş:D

5.resim vampir herhalde..!

hayalet yoktur arkadaslar buna innalım lütfen...

BENCEDE ETkiLİLEDİ AMA İKİ KİŞİ RESİM ÇEKİNMİŞ YA O RESİMDEKİ SAÇMA GELDİ BANA YAAAAAA

alonso' Alıntı:
hayalet yoktur arkadaslar buna innalım lütfen...
abi koptum resmen...

lütfen inanalımmm :))))))))
ateist bieine gidiyorsun diyorsunki allah vardır lütfen inanalım... ya inansanaaa :))))

yuhhhh be tam yatıodum bu sayfayada bakayım dedim sıkıysa yat şimdi :D

Geri