Hayırlı Tezkereler VAVRULU...

ße YouRSeLF

New member
Reaction score
0
VAVRULU NİCKLİ ÜYEMİZ ( GERÇİ ARTIK ARAMIZDA DEĞİL SINIRSIZ BANLANDI ) YAKIN ZAMANDA VATANİ GÖREVİNİ YAPMAK ÜZERE ASKERE GİDECEK.

ARTIK ARAMIZDA OLAMAYACAK OLAN AYKIRI RUHLU GÜZİDE ARKADAŞIMIZA HAYIRLI TEZKERELER DİYOR, İLERİKİ YAŞAMINDA SAĞLIK MUTLULUK VE AFİYET DİLİYORUZ.

:melek​

Hayirli Tezkereler..

2vkb8yr.jpg

Başımızdan geçti bilirim şimdi stresli olabılırsın ama hayırlı tezkereler dılıyorum sayılı gun cabuk gecer dostum ben buna ınanmıyodum gercı bıtırdım geldım ...sende ınanacaksın zamanla

VAVRULU ile aramızda derin soLukLu bir tartışma geçti ve o zaman ona gerçekten çok kızmıştım...ßeLki ßende hatalıydım bilmiyorum..Neyse hayırlı tezkereler vavrulu gidip geLmen nasip oLur in$ :goz:​

hayırlı tezkereler vavrulu seni en cok ben özlerim heralde

Hayırlı Tezkereler Dilerim......

tђєςยгรє;2846702' Alıntı:
Hayırlı Teskereler mücadelemiz devam edecek. Bu Vatan Senin gibi insanlar olduğu sürece Şeyhler Dervişler Müritler ülkesi olmayacak.

3 mesajda ne kaptırmışsın kendini olaya
Yürü be ben clonum diye haykırsan bu kadar olmazdı

Vavrulu seni ben özlerim ya arada gir emi ordan nete sensiz zevki çıkmaz :goz:

yine mi banlandın kardeşim neyse bu seferki sorun değil askerden gelene kadar açılır :)

gitmeden görüşürüz inşallah

güLe güLe git güLe güLe geL...
sayıLı gün çabuk geçermiş..
yoLun ve bahtın açık oLsun...

HayırLı TezkereLer.. ßende Gidiorum Kısmetse ßu Ay

şimdiden hayırlı tezkereler 25 gun sonra bende oralardayım =)

tђєςยгรє;2846743' Alıntı:
Ben başka clonum. Konuyu dağıtma zoruna giden bişeyler söyledim galiba..

ewet, küçük bi inceleme sonucu PashaMan 2 mayısta banlanmış aynı ip ile aynı gün tђєςยгรє üyelik almış, clone üyelikten sınırsız banlısın ..

bu arada hayırlı teskereler vavrulu ..

Geri