Hava sıcaklığı 8-10 derece azalacak, yağış etkili olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DeRSaaDeT

Islambol
Altın Üye
Reaction score
0
RADİKAL - İSTANBUL - Kış ayları ılık havayla son bulurken mart kendinden bekleneni yaptı. Bu hafta sıcaklıklar 8-10 derece azalırken, kar ve yağmur yurdun büyük bölümünde etkili olacak.
Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre bugün, Marmara'nın doğusu, Karadaniz, İç Anadolu'nun kuzeyiyle Doğu Akdeniz'de sağanak bekleniyor. Yarın Marmara, Kuzey Ege, Orta ve Doğu Akdeniz, Karadeniz kıyıları ve İç Anadolu'nun güney kesimlerinde yağmur etkili olurken, Karadeniz'in iç bölgeleri ve Doğu Anadolu bölgelerinde kar yağışı bekleniyor. Çarşamba günü yurdun bütün bölgeleri yağışlı. Karadeniz ve Akdeniz kıyılarıyla Marmara'nın batısı yağmurlu olurken, diğer bölgelerde kar yüzünü gösterecek.

Ankara'da 9 derecelik düşüş
Perşembe ve cuma Karadeniz, İç Anadolu'nun büyük bölümü ve Doğu Aradolu'da kar etkisini sürdürürken, Batı'da yağış beklenmiyor. Sıcaklıklar yağışla birlikte hissedilir derecede azalacak. İstanbul'da bugün 10 derece olması beklenen sıcaklık, çarşamba 9 derece olacak. Ankara'daysa bugün sıcaklık 12 derece olurken, çarşamba 3 dereceye düşecek. İzmir'de de 16 derece olması beklenen sıcaklık iki günde 11 dereceye inecek.

Kaynak

havalar bozulsun yagmur yagsın yoksa susuz kalacak türkiye :(

hobaaaa şöle ıyıydık yaw:D

ama kuresel ısınmayıda goz onunde bulundurursak cok hayırlı olur sıcaklıkların dusmesı ve ozellıkle yagmurun yagması..

Beni bu güzel havalar mahvetti,
Böyle havada istifa ettim
Evkaftaki memuriyetimden.
Tütüne böyle havada alıştım,
Böyle havada aşık oldum;
Eve ekmekle tuz götürmeyi
Böyle havalarda unuttum;
Şiir yazma hastalığım
Hep böyle havalarda nüksetti;
Beni bu güzel havalar mahvetti. :(

iyidik bea alışmıştık bahar havalarına

Havaların Yağması Gerekli Hem Toprak, Hemde İnsanların Su İhtiyacı Çok...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri