Hava korsanı hem dindar hem esrarkeş çıktı

yoldas

New member
Reaction score
0
ANKARA/ İSTANBUL - Pegasus Havayolları'nın Diyarbakır-İstanbul seferini yapan uçağını 178 yolcu ve altı mürettebatıyla birlikte bomba süsü verdiği Kuran'la kaçıran hava korsanı Mehmet Gökşingöl'ün, hem dindar hem esrarkeş hem de alkolik olduğu ortaya çıktı. Her gün beş-altı kez esrar içip alkol alan ve üzerinde iki adet Kuran'la dolaşan Gökşingöl'ün, rüyasında bindiği uçağın düşürüldüğünü gördüğü ve uçağı bundan kurtarmak için kaçırdığını söylediği öğrenildi.
Bomba süsü verdiği Kuran'la İran'a kaçırmak istediği uçak Esenboğa Havalimanı'na indirilince polise teslim olan Gökşingöl'ün sorgusu Ankara Terörle Mücadele Şubesi'nde sürüyor. Herhangi bir terör örgütüyle bağlantısı tespit edilemeyen Gökşingöl'ün, çete, uyuşturucu ticareti, adam yaralama ve ruhsatsız silah taşıma gibi dokuz ayrı suçtan sabıkası bulunuyor. Gökşingöl'ün, Papa'nın Türkiye ziyareti öncesinde Ayasofya'da namaz kılma eylemi gerçekleştiren Alperen Ocağı üyeleri arasında yer aldığı da öğrenildi.

'Uçak kaçırma bir hava olayı'
Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, uçağın kaçırılmasında güvenlik zafiyeti bulunmadığını söyledi. Gökşingöl'ün yolcu olarak uçağa bindiğini belirten Yıldırım, şöyle konuştu: "Bunu önlemenin imkânı var mı? 'Ya kardeşim, sende bir şey yok, ben senin dediğini yapmam' diyebilir mi? O kadar insanı riske edebilir mi? Bu olaylar olabilir. Bunlara normal hava olayları deriz."

:vur

Mallesef ahlaki çöküntüyü din bile engelleyemiyor.

din engel olabilecek gücte ama ne yazik ki herkes kendini buna göre terbiye etmiyor ..

kardeş adama dindar demek doğru değil bu adam olsa olsa din istismarcıs olur...

Herşeyi dinden beklemek saçma olur, sen çocuğunu paraya boğ, etrafında istediği kadar din olsun, eğitilmedikten sonra neye fayda. Bu adam da o hesap. Talihsiz bi durum ne yazık ki.

Hem dindar hem esrarkeş HEmde Alkolik :eek:ha

din sömürücüsüdür denilebilirdi ama alkol ve esrar olayı iyice karıştırmış.
sadece ileri derecede akıl hastası

"Gökşingöl'ün, Papa'nın Türkiye ziyareti öncesinde Ayasofya'da namaz kılma eylemi gerçekleştiren Alperen Ocağı üyeleri arasında yer aldığı da öğrenildi."

araştırılması gereken yukarıdaki cümlenin gerçekliği var mıdır sorusudur bence

Hayat NeLeRe KadiR =)))

sideways' Alıntı:
bir insan nasil hem dindar hem esrarkes ve alkolik olabilir..?

actiginiz basliga dikkat edin biraz kendi kendinizi celiskiye dusurmeyin..

KAYNAK YAZAN YERE TIKLARSAN ANLARSIN NEDEN BAŞLIĞI BÖYLE AÇTIĞIMI

yaw bu adama ne desek bos sen esrar iç uçak kacır ondan sonrada ben bu işi dinim için yapıyomde manyak bu adam yaw

açtığın başLıkLarda konuLarın gibi insanLarı provake etmekten başka bir şeye yaramıyor...
adamın akıL hastası oLduğu haberLerde açıkLandı. nedir senin dinden istediğin nedir anLayabiLmiş değiLim.

FoFeR' Alıntı:
açtığın başLıkLarda konuLarın gibi insanLarı provake etmekten başka bir şeye yaramıyor...
adamın akıL hastası oLduğu haberLerde açıkLandı. nedir senin dinden istediğin nedir anLayabiLmiş değiLim.

ben gazete başlığını olduğu gibi aktardım
eğer çatatacak birini arıyorsan

git radikal gazetesine çat

haberi ben değil onlar yaptı

ne kimseye çatmak ne de ortamı germek gibi amacım yok, bundan en çok bizLer zarar görüyoruz. bu tarz konuLarın sonunda istenmeyen oLayLar yaşanıyor. başLık öyLe bir yazıLmış ki sanki "her dindar esrarkeş (haşa)" bu tip konuLarda birbirimizer biraz daha sağduyuLu ve anLayışLı davranırsak daha iyi oLur gibime geLiyor sence?

radikal kasitli haber yapmis, vatan gazetesi de adamin ruyamda Ataturk`u gordum, ucak dusecek dedigini yaziyor

Hem Ataturkcu hem esrarkes diyelim o zaman!

ayrica the kaynak yazmissin, hayirdir emperyalizm ile mucadele ederken diline dolanmis...

ifrit' Alıntı:
radikal kasitli haber yapmis, vatan gazetesi de adamin ruyamda Ataturk`u gordum, ucak dusecek dedigini yaziyor

Hem Ataturkcu hem esrarkes diyelim o zaman!

ayrica the kaynak yazmissin, hayirdir emperyalizm ile mucadele ederken diline dolanmis...

benim ingilizce kelime kullanmam espiri amaçlıdır

ingilizce bir kelime yazdım diye emperyalist biri olarak göreceksen beni o zman

avrupalıların müslümanları terörist olarak değerlendirmesinide kabul etmiş olursun

ikiside aynı kapıya çıkar

ben ingilizce konustum diye emperyalist olduysam

sende müslüman olduğun için terörist sayılırsın

Dindar insan ne uçak kaçırma işine nede esrar işine bulaşır.
yazılanlar sadece çelişkiden ibaret.
ama Dindar kelimesinin anlamını bilmeyenlerin
bu tarz haberler yapması gayet doğal:D
haber kasıtlı olarak yapılmış. Klasik doğan gurubu yalanları, nede olsa abileri bölücü hürriyet:D

Herif zaten Beyinen sakatmış ne alaka din ile kendi çapında dini yaşıyor..

Radikal gazetesinin ayağı kaysa Alperen Ocakları yapmıştır zaten. Başka suç varmı üzerlerine atılacak?

Geri