Hatamı... Virüsmü... Yardıma ihtiyacım var.

otocu

New member
Reaction score
0
Bilgisayardamı bir hatamı var yoksa virüsmü bulaştı. Ağ bağlantılarımdan/yerel ağ bağlantısına sağ tuş özellikler diyourum ordan TCP/IP yi secip özellikler diyorum.Dns ayarlarına gelip otomatik algıla diyorum.Kapatıyorum tekrar açıyorum yine aynı sabit dnsyi kullanıyor. Bu yuzden 8,9 (kendi Pc imden) siteye girmiyor hackhell.com dahil bende kardeşimin pc sinden konuyu açtım... Benim günahım ne yaw... Tüm virüs prgleri ile tarrattım ama virüs yok. Bir yardım edin.
Sabit kullandığı dns: 85.255.155.3
85.255.112.100
Hep bu dnsyi kullanıyor.

Bu arada İnternet explorer i kullanıyorum opere falan hiç bişek kurulu değil

kulandıgın bi program dns ekliyo olabilir otamatik al seçenegini seçtin sanırım başlat çalıştır msconfig yapıp başlangıç sekmesine gel ve ordaki tanımadıgın büttün kuttucukları boşalt bilgisayarını yeniden başlat tekrar ayarlarını otomatige al ve kontrol et sonucuda paylaş bizde bilgi sahibi olalım durumdan

Deniyorum 1 dk

Sorun devam ediyor olmadı..

kardesinin makine ile senin makine ortak ag mi kullaniyor???

kardesin senden once aga baglanip kendi makinesinde dns ayarlarini degistirdiyse bundan olabilir

kolay gelsin

Peki bunu nasıl düzeltcez ortak ağ

Kardeşim kız zaten bağlanmayı bilmezde eğer öyleyse nasıl olcak

arkadasim zamaninda youtube derken dns ayarlarini degistirmis olabilir,

onun bilgisayarininin dns ayarlarina ayni senin bilgisayarda yaptigin gibi bir bak,ve dns ayarlarini otomatik olarak uygula,
daha sonra kardesinin makineyi devreden cikar yani ag baglantisini kes,

ve modeme reset at, modemin arkasinda reset notasi vardir, sonra ilk olarak sen baglan,

bir ihtimal dns istemcisini windows' tan kaptmis olabilirsin, ms-config ayarlarindan duzeltebilirsin

kolay gelsin

Yine aynı hata olmadı

internet erisim kurallari (tcp/ip) ozellikler dedikten sonra

gelismis, dns kismina tiklayip atanmis bir dns adresi var mi bir bakabilir misiniz??

eger varsa kaldir diyerek silin,

kolay gelsin

Modeninin Sİtesi yani 192.168.1.1 ' e eLLe yani manueL oLarak ßir Dns yazıLmıŞ oLaßiLir..

internet erisim kurallari (tcp/ip) ozellikler dedikten sonra

gelismis, dns kismina tiklayip atanmis bir dns adresi var mi bir bakabilir misiniz??

eger varsa kaldir diyerek silin,

kolay gelsin

Bakdım yok..

KnowN Modeninin Sİtesi yani 192.168.1.1 ' e eLLe yani manueL oLarak ßir Dns yazıLmıŞ oLaßiLir..

192.168.1.1 e girdim id ve şifre girdim sonra nereye geleceğim yaş 13 pek anlamam bu işlerden :D

Geri