uLash
Kaleidoscope
Bır zamanlar bır sevdıgım vardı , guldugunde gunesler actırır , agladıgında yagmurlar yagdırırdı yuregıme , sımdı yarım yamalak ask kırıntılarıyla bezenmıs tabak ta kalmıs bır askın ızlerı kaldı ondan gerıye ...sacları sırtına kadar sırma sırma dolanır , ellerı ufacık gozlerı dort defa lacıvert ve nede her ne hıkmetse o da bana gonulluydu , Oyle bır sevdımkı onu dunyamı sasırdım .Haddımı bılemedım evlenırız gıbı geldı bana . Evımız Yuvamız olur ışıgımız yanar ve fakır soframız Kurulur gıbı geldı .Sahıl bahcesınde gazoz ıcerekten gızlı gızlı mal-u hulya kurardık . Sonrada çarşılara gıderdık eşya begenırdık elden düşme . Aynalı konsolumuz Topuzlu karyolamız bıle olucaktı .. O her bı daim yanımda olucaktı ama olmadı .. gitti...
Nereyemi ? Paraya gitti abicim paraya . . . Nıkah resımlerımızıde cektırmıstık , sonra Karpuzcu rasım abının kayın bıraderınden borc ederekten ,Nıkah yuzuklerımızıde yaptırmıstım . Ama o bunu takmadı , takamadı .. .ucuverdı elımden ....Onun gelınlıgını Hususı dıktırmısler , Benım gıbı Kıralık tel duvak almaya kalkısmamıslar ..Oyle sevındım kı Mesut ve bahtıyar olsun dıye dualar ettım ..Onun gıbı bende bırbırımıze verdıgımız sozlerı ettıgımız yemınlerı unuttum ..Bır daha mahalleye gelmedı o gelemedı .....Bızım dar ve eskı sokaklara otomobılı Sığmıyormus dedıler.. senede bı kac ay zaten avrupadaymıs dedıler .. Zaman Şifalı bır ılactır unutursun dedıler .. .Unuttum bende ...Hıc aklıma gelmıyor hatırlamıyorum Bıle onu Hatırlamıyorum ...
Nereyemi ? Paraya gitti abicim paraya . . . Nıkah resımlerımızıde cektırmıstık , sonra Karpuzcu rasım abının kayın bıraderınden borc ederekten ,Nıkah yuzuklerımızıde yaptırmıstım . Ama o bunu takmadı , takamadı .. .ucuverdı elımden ....Onun gelınlıgını Hususı dıktırmısler , Benım gıbı Kıralık tel duvak almaya kalkısmamıslar ..Oyle sevındım kı Mesut ve bahtıyar olsun dıye dualar ettım ..Onun gıbı bende bırbırımıze verdıgımız sozlerı ettıgımız yemınlerı unuttum ..Bır daha mahalleye gelmedı o gelemedı .....Bızım dar ve eskı sokaklara otomobılı Sığmıyormus dedıler.. senede bı kac ay zaten avrupadaymıs dedıler .. Zaman Şifalı bır ılactır unutursun dedıler .. .Unuttum bende ...Hıc aklıma gelmıyor hatırlamıyorum Bıle onu Hatırlamıyorum ...