Hastaymışım yardım!!!!

Ares

Banned
Reaction score
0
Dün sabah saat 9 sularında pc basındayken bi programla uğrasıordum gözlerim kararır gibi bişi oldu ovuşturdum gözlerimi sonrasını hatırlamıom kendimi doktorlar karsımda bir vaziyette buldum Doktor hepatit dedi A sı B si falan yok ancak bayılmama bi anlam veremedim yarın bir kez daha gtcem doktora fakat yarına kadar bkleyemedm bayılmamın sebebi hakkında fikri olan vrsa sewinirim (Bayılmamın etkisiyle gözümün altını masaya carpmısım kanlar akmıs annem cok kötü korktu bide onu sakinleştirmekle uğrasıorum):(:(:(

Geçmiş olsun allah sana acil şifalar versin kapsamlı bir check-up tan geç bence bayılma büyük ihtimalle nörolojik bir durumdur.

hepatit türlerinin en belirgin özelliği vücudu yorgun düşürmesi sabahları insanın tansiyonu zaten normalden düşük olur birde kahvaltı yapmadıysan birazda kafanı zorladıysan hastalığında etkisiyle beyinde ufak bir kısa devre olmuş olabilir.
Çok çok geçmiş olsun aslında C türü olmadığı sürece hepatit korkulacak bir hastalık değil.Muhtemelen senin A olması lazım ihmal etme ama kafana da takma kolay kolay birdaha yaşamazsın böyle birşey tekrar geçmiş olsun.

dostum, öncelikle acil şifalar diliyorum,

durumuna üzüldüm, keşke yardımcı olabilsek de

hani ilk defa böyle bir konu görüyorum bu yardım bölümünde, biraz şaşırdım onu da söylemeden geçemeyeceğim..

doktorların koyamadığı teşhisi buradan arkadaşların bilmesi de oldukça zor gibi geldi bana

doktor sitelerine yazsan bunu bence daha çok yardım alabilirsin..

Geri