hastane çalısanları tepkili ''bush bile hastane bombalamadı''

fare_07

**forum haşeresi**
Altın Üye
Reaction score
0
‘Bush bile hastane bombalamadı’

Polisin hastane bahçesine gaz bombası atmasına tepkiler sürüyor

Hayati KILIÇ / İSTİHBARAT
--------------------------------------------------------------------------------

Acil servisine gaz bombası atılan Etfal Hastanesi’nin bahçesinde toplanan sağlık sendikaları polisin tutumunu protesto etti

İstanbul’da 1 Mayıs’ta yaşanan şiddet olaylarını ve Şişli Etfal Hastanesi Acil Servisi’ne atılan gaz bombasını protesto eden sağlık çalışanları, hastane bahçesinde bir basın açıklaması yaptılar. Sağlık çalışanları adına konuşan İstanbul Tabipler Odası Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Nazmi Algan, Uluslararası Savaş Hukuku ve Dünya Sağlık Örgütü normlarının savaşın sürdüğü yerlerde hastanelere ve sağlık kuruluşlarına saldırıyı ve müdahaleyi şiddetle reddettiğini söyledi.

Sabah saatlerinde DİSK önünde yaşanan olaylarda yaralanan Emekli-Sen üyesi bir grubun hastaneye tedavi için getirildiğini hatırlatan Algan, bu sırada polislerin hastaneye geldiğini ve anlayamadıkları bir şekilde gaz bombasının patladığını belirterek, “Burada kaza olduğunu söylüyor vali. Hata olduğunu söylüyor. İstanbul dışından gelen bir ekip olduğunu söylediler. Ne olduğu bizi alakadar etmez. Acil serviste elinde gaz bombasıyla dolaşılır mı arkadaşlar?” diye konuştu. Acil servisin gazla dolduğunu anlatan Algan, “Hastalar ve hasta yakınları hızla dışarı çıkartıldı” dedi.

D-Sağlık İş Sendikası Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu da 1 Mayıs’ın işçi bayramı olduğunu ve kendilerinin ellerinde karanfillerle bu bayramı kutlamak istediklerini belirterek “Hastane bahçeleri ve acil servisler bile gaz bombalarıyla bombalandı” diye tepki gösterdi.

Yaşlılar ölüm riski taşıyor

Olaylar sırasında hastanede görevli olduğunu belirten Radyoloji Klinik Şefi Dr. Muzaffer Başak, polislerin kaçan göstericilerin ardından hastaneye gelerek hasta yakınlarının bulunduğu bölgeye gaz bombası atıldığını belirterek bombaların hastalar için çok büyük riskler taşıdığını kaydederek özellikle yaşlılar için ölüm riski taşıdığını söyledi.
Olayın görgü tanıklarından biri olan Abdullah Ergün de hastanedeydi. Bir arkadaşının çocuğunu tedavi için hastaneye getirdiğinde acil servisine atılan bomba ve itiş kalkışlar yüzünden kucağındaki çocuğun gazdan etkilendiğini ve yere düştügünü belirten inşaatçı Ergün, yaşadığı olayları hazmedemediğini söyledi.

Birde yalan söylüyorlar elden düştü diye görüntüleri çıktı ver ulan bombayı diyip atıyor katliamcılar!

''bush bile hastane bombalamadı'' abartın abartabildiğiniz kadar utanmasanız bush daha insan diceksin(yaptığı ve yapmakta olduğu onca felaketten sonra)..konuya yetkililerin biran once bir açıklamam yapması gerektiğini düşünüyorum çünkü olmaması gerekn birçok şey oldu ancak yine tekrarlıyorum bu şiddeti hakeden birçok insanda vardı..tabi birçok kişide haketmediğimi muamele ile karşı karşıya kaldı yazık demkten başka birşey diyemicem..

şu adilerin hallerine bak yaa ülkeyi nasıl karıştırmaya çalışıyorlar sonra çıkıp biz emekçiyiz diyorlar defolun gidin yaa pkk yandaşları bunlar

Hakeden hakettıgını yer,helal olsun polısıme

malcolmx in koyduğu resimlerden sonra yoruma bile gerek yok. Öldürmediklerine dua etsinler.
Onlar yüzünden masum halka olan oldu.

Okullarda bile bir ogretmen ogrenciye vurdugunda ogrenci refleks olarak geri vurdugunda disiplin cezası almaz...

Eger sen masum insanlara durup dururken saldırırsan gorecegin tepkiye de hazırlıklı olacaksın...

Can derdine dusen insanın gozu ne polis gorur ne baska birsey...

şu adilerin hallerine bak yaa ülkeyi nasıl karıştırmaya çalışıyorlar sonra çıkıp biz emekçiyiz diyorlar defolun gidin yaa pkk yandaşları bunlar

sendikalara bağlı 500 bin provakatör ya da 500 bin pkk yandaşı
ayıp yahu
araya karışan 3-5 teröristin sorumlusu polisin güvenliği sağlayamaması değilde
500 bin kişiyse ve sende bunları söyleyebiliyorsan helal olsun vallahi

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ;2849616' Alıntı:

sendikalara bağlı 500 bin provakatör ya da 500 bin pkk yandaşı
ayıp yahu
araya karışan 3-5 teröristin sorumlusu polisin güvenliği sağlayamaması değilde
500 bin kişiyse ve sende bunları söyleyebiliyorsan helal olsun vallahi

Benim gördüğüm kadarıyla sayıları 3-5 teröristi çoktan geçmişti.DHKPC TİKKO ve PKK
bütün hepsi ordaydı.
Ayrıca bunların tipine bakınca işçi olduklarını sölemek zor.

Ben her koldan haber alıyorum ve izliyorum zaten.Sadece sozde varlardı..TAbi daol olarak ustunde pkk yazmaz o ayrı.Hadi neyse 2li atısmaya fazla dalmayalım konu dagılıyor sonra.

Benim gördüğüm kadarıyla sayıları 3-5 teröristi çoktan geçmişti.DHKPC TİKKO ve PKK
bütün hepsi ordaydı.

Vay be butun hepsi oradaydı demek :D

Yediginiz ictiginiz ayrı gitmiyor heralde bu arkadaslarla hepsini tanıyorsun...

bütün hepsi ordaydı.

500 terörist İstanbul'da toplandı hiçbiri işçi değildi :hhmanD
işçi tipi ve terörist tipini nasıl ayırt ediyorsun o kısmı zaten kahkahalara boğdu beni

Hadi DHKPC her 1mayısda meydanlarda.Peki Tikko ve Pkk'yı nerden gordun ?

Sanki birbirinden farklı şerefsizler. Günlük kullanımda 'aynı bokun laciverti' deniliyor bunlara. PKK, Tikko, Dhkahpe-C, İbda-C, El-Kaide vs. vs.

Birbirlerinden ne farkları var da birini diğerinden üstün tutmaya çalışıyorsun?

Düzenleme:
Bak bu resimdeki it soyu 96'da Dhkp-C üyesiyken Kadıköy'deki 1 Mayıs olaylarında Polisi linç etmeye kalkışmıştı. 2007'de de Pkk adına Anafartalar çarşısını bombaladı.

akkus21hi.jpg

bir gün hak araman gerektiğinde
herkesin dövüldüğünü
herkesin haps edildiğini
herkesin yok edilidiğini göreceksin

ve senin yanında kimse kalmadığını göreceksin
o gün sende dayak yiyeceksin

Geri