.:: hastalıktan elleri yok oluyor ::.

oLdness_07

The Darkness
Reaction score
0
Bulut Geçti Gözyaşları Kaldı Çimende,Gül Rengi Şar
4kli9na.jpg

4p9eljo.jpg

61y5s12.jpg

67islcx.jpg

63aiud2.jpg

68kaaec.jpg

4ktyqts.gif

Bu ne böyle kardeş hakikaten.Photoshop'sa güzel çalışma,degilse Allah yardım etsin.

lem olum süpersin gene =) bravo

çaktırmadan iğrenç demek istiyorum :(:(:(:(:(:(:(

Çok kötüymüş ya Allah düşmanımın başına vermesin böyle bir hastalık..

böyle hastalıkmı olur yaa:S

nedir acaba bu hastalık baksanıza eller nasılda yok oluyor korktum walla...

beyler bu sanki farklı farklı resimlerin biraraya gelmesinden oluşmuş gibi öyleyse bile çok kötü yaa...

artik bunlar gercekse bile,photoshop olma ihtimalinden dolayi kimse inanmiyor..ama simdi yani, hastaliksa daha nekadar beklemeyi dusunuyorlar?....

artik bunlar gercekse bile,photoshop olma ihtimalinden dolayi kimse inanmiyor..ama simdi yani, hastaliksa daha nekadar beklemeyi dusunuyorlar?....her evrenin fotografini cekmeden olmaz,mudahale edilmez valla!!!:saskin

arkadaşlar bu konuyla ilgili çok söylemler olmuş ben bilgilendiriyim. araştırdım ben resimdeki eller aynı kişinin elleri değil ewet. o hastalığın ewrelerini göstermek amacıyla çekilmiş. hastalık hakkında pek bilgi edinemedim ama çok farklı ewreleri war bazen sadece ufak bir yara bazense etli kısmı yok edecek kadar büyük olabiliyor.roğdoll adlı üye de neden müdahale edilmiyor diye sormuş.. belli bir andan sonra tadavisi yok :saskin

sanırım anlatabildim​

Arkadaşlar dikkat ederseniz ellerin dolayısıyla fotoğrafların farklı olduklarını görebilirsiniz. İlk fotoğrafta sol el iken diğer fotografta sağ el. Son fotoğraflar ellerini biryere kaptıranların hastahanelerde çekilen resimlerine benziyor. Zaten dikkat edilirse ellerin kirinden sanayide çalışan biri olduğuda anlaşılabilir. Sondakiler belkide kıyma makinasına ellerini kaptırmış kasaplar olabilir. Fakat kesinlikle birbirini takip eden fotoğraflar değil. İlk resimlerdeki bilektaki yara diğer son resimlerde yok. Dikkat ettiğimizde daha çok ayrıntı bulunabiliyor.

ooffff..bu ne hastalığı ya.. evlerden uzak..

Geri