Hasan noktayı koydu!

anakinrick

1.618
Reaction score
0
"Ben Galatasaraylı Hasanım" dedi, futbolu bırakmaya karar verdi.

1p9fg8.jpg

Bülent Korkmaz'ın ligi son dört haftasında kadro dışı bıraktığı ve yönetici Haldun Üstünel'in Mustafa Sarp'ın imza töreninde ayrılık kararını resmen duyurduğu Hasan Şaş'ın futbolu bırakmaya hazırlandığı öğrenildi.

Sabah gazetesinin haberine göre; 10 yıldır formasını taşıdığı Galatasaray'da yönetim ve taraftara kırgın olduğu öğrenilen Hasan Şaş'ın Sivasspor'un teklifine, "Teşekkür ediyorum ama çok yıprandım. Ben Galatasaraylı Hasanım. Böyle kalmak istiyorum. Bu yüzden futbolu bırakıyorum" cevabını verdiği belirtildi.

habertürk

HElal olsun adama Hkan Şükür gibi ,Hakan ünsal gibi arada kalmayacak ...

galatasaraydan ayrılırken en doğrusunu yapan insan işte. 1 suat 2 hasan. dahada oynayabilecek kapasitesi olmasına ragmen tadında bıraktı. bi hakan ünsal gitti rizeya ne oldu? abuk bi yorumcu oldu. hakan şükür ne yapıo ben daha oynarım dio trt de her solenene hıhı diyen bi yorumcu. bülent desen kactı gitti telefonlara cevap vermedi ilk zaman ne oldu? hali ortada. futbolu bırakmayı kendilerine yediremediler. galatasaray her birine jübile teklif etti. bravo hasana vallaha buından sonrada kulüp içinde görev almasını canı gönülden isterim ben.

Hasan Şaş büyük adamsın bir kere daha gösterdin kendini umarım bu yorumlar bi gazetecinin hayalinden değil seninb ağzından çıkan sözlerdir....

heLaL oLsun ona da bu yakışırdı zaten..
artık eskisi gibi oynayamadığın kesin ve diğerLeri gibi (hakan şükür-ünsaL; ergün vs) uzatacağına,başka kuLüpLere gideceğine böyLe bitirmen en iyisi..
sen gaLatasarayLı hasan'sın,geçen seneki şampiyonLuktaki fedakarLıkLarını (fıtık ameLiyatından kaLkıp sivasa takıma destek vermeye geLmek gibi) bu taraftar unutmaz..

Bu taraftar seni unutmaz..
Ama sen ve senin gibi emektarLarada bir jubiLe maçını çok gören yönetime yazıkLar oLsun

Helal olsun, büyük adamsın..

Yalan haberlere yeri geldiğinde nasıl inanıyorsunuz ama : )

Helal OLsun..İşte Gerçek GalatasarayLı..
Ayrıca GaLatasaray Yönetimini Tebrik Ediyorum..
Koskaca MiLLi Oyuncuyu BitirdiLer.

Galatasaray vefalı davranıp bir jübile yapmalı kaptana

Hasan Şaş Futbolu Bıraktı

2qmg03t.jpg

Hasan Şaş futbolu bıraktı

Uzun yıllar Galatasaray formasıyla ter döken Hasan Şaş, futbola son noktayı koydu.

Sarı-kırmızılı takımda uefa kupası'nı kazanan kadrodan geriye kalan tek isim olan Hasan Şaş, geçtiğimiz günlerde UEFA Kupası için düzenlenen geceye katılmamıştı.

Kariyerini sonlandırdı

Geride kalan sezonun ikinci yarısında Bülent Korkmaz tarafından oyunun son bölümlerinde oyuna alındığı için tribünlerin tepkisine maruz kalan deneyimli futbolcu, yönetimin de sezon sonunda sözleşmesini yenilememesi üzerine profesyonel kariyerine veda etti.

Ailesiyle paylaştı

Adana'da ailesiyle görüşen ve kararını paylaşan 32 yaşındaki futbolcu, Galatasaray'dan başka bir takımda forma giymek istemediği için Katar ve Suudi Arabistan'dan gelen teklifleri de reddetti.

Kariyeri başaılarla dolu

1998 yılında yılında Ankaragücü'nden Galatasaray'a transfer olan Hasan Şaş, sarı-kırmızılı takımın Avrupa kupalarındaki birçok maçında kritik golleriyle takımını galibiyete taşıyan isimlerden olmuştu.

Real Madrid, Milan, Bologna gibi kulüplerin ağlarını havalandıran Hasan, 2002 Dünya Kupası'nda da Türk Milli Takımı'nın yıldızı olmuştu.

2006 yılında kazanılan şampiyonluğun sembolü olarak gösterilen deneyimli futbolcunun, bundan sonraki kariyerine antrneör ya da yorumcu olarak devam etmesi bekleniyor.

(Ntvspor)

Kaynak

Hayatında başarılar dilerim...

Geri