Hasan Ali Kaldırım: “Hatalarımızdan ders çıkaracağız”

umut dana

Banned
Reaction score
0
2012-09-02_hasanali446.jpg

Oyuncumuz Hasan Ali Kaldırım, Kayserispor ile oynadığımız karşılaşmanın temposu yüksek bir müsabaka olduğunu belirterek, "Maç çok yüksek tempoda geçti. Hem rakibin hem de bizim net porziyonlarımız vardı. Hatalarımızdan ders çıkaracağız" dedi.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Hasan Ali, "Bu akşam top bir o kalede, bir bu kalede idi. Temposu yüksek bir müsabaka oldu. Kayserispor’un da, bizim de net pozisyonlarımız vardı. Bugün 3 puanla ayrılmayı düşünüyorduk, ancak 1-0 geriye geriye düştük, maçın son bölümlerinde elimizden gelenin en iyisini yaptık. Bugün 3 puan almak isterdik. Liderin de puan bıraktığı haftada özellikle.. Hatalarımızdan ders çıkaracağız. Bugün pas hatası çok vardı. Bu anlamda Kayserispor da maça ortak oldu. Gerçek futbolumuzu sahaya yansıtsaydık hiçbir takımın bizi yakalayacağını düşünmüyorum" şeklinde konuştu.

Eski takımına karşı oynamanın da farklı bir duygu olduğuna değinen Hasan Ali Kaldırım, "Kayserispor’da 2,5 senem geçti. Beni Türkiye’ye tanıtan bir kulüp. Buradan ayrılırken de iyi ayrıldım. Onlar da beni iyi karşıladı. Benim için özel bir maçtı. Ama kazanarak ayrılmak isterdim. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız. Hafta içinde UEFA Avrupa Ligi maçımız var. Ligde oynayacağımız son 3 maçı da kazanarak, ilk yarıyı lider bitirebiliriz" açıklamasında bulundu.

Resmi Site​

Geri