Has..tirin

MG_eVİL

New member
Reaction score
0
Sevsenizde sevmesenizde sonuna kadar Atatürk ve fi
İki tane rütbeli ceplerinde kroki ile suikasta gidiyor. Yakalanıyorlar... Bir tanesi karakolda polisten su istiyor, 'Arkadaşlar, su verir misiniz? Suikast planını yutcam'.
Bülent Arınç, dünyanın en mazlum yüz ifadeleriyle halkımızın karşısına çıkıp, 'Beni öldüreceklerdi...' diyor.
Vatandaş, ağzı bir karış açık bir o bülten bir bu bülten olan biteni izliyor.
Son dakika...TSK'dan açıklama...'Evet, onlar bizden ama öldürmeyeceklerdi... Başkasını izliyorlardı...'
Mr. Bean ve Dedektif Clouseau için ortak senaryo yazılsa... Bu kadar olur.
İlker Başbuğ, Genelkurmay Başkanı, Orgeneral... Firkateyn yüklü mesajlar yağdırıyor. Kanallarımız evire çevire yayınlıyor...Halkımız şaşkın.
Bir o kanalda... Dannn... Dunnn... Sonra bir diğer kanalda...
Derken bir anda bir diğer kanalda... Ergenekon denen yüzyılın en büyük terör örgütüyle 11 adet ayrı bağı olduğu saptanan, Deniz Kuvvetleri'ndeki hayat kadını ve uyuşturucu trafiğini yönettiği bilinen (Bir gazete aynen böyle yazdı) Ali Tatar adlı subayın Beylerbeyi'ndeki lojmanından tek el silah sesi duyuluyor.
Ergenekon'un başından bu yana 18 subay kafasına sıkmış, camlardan atlamış. Bir kanala bakıyorsun adamlar Ergenekon'un beyni...Yahut Ergenekon susturdu bu adamları... Bir başka kanala bakıyorsun, 'Dayanamayıp intiharı seçtiler.'
Sabah kalkıyorsun bir haber, 'Hükümetten dev adım... Barzani ile anlaştılar. PKK bitiyor.'
Süpperrr...
24 saat geçmiyor. Belediye başkanları topluca gözaltında... Güneydoğu gene ayakta...
Bir bakıyorsun, bu kez internette, Flaş... Flaş... Ne oldu ağbi?... Bir durun yahu... Memlekette, 'Son dakika'... 'Flaş... Flaş...' olmayacak bir şey yok mu, olamaz mı? Can bu...
Ama bu önemli...
Peki... Neymiş?
Erzincan Cumhuriyet Başsavcısı diyor ki, 'Adalet Bakanı Cemil Çiçek beni arayıp, cemaat üyelerine yönelik operasyonu durdurmamı... Onları salıvermemi istedi.'
Yok artık kuyruklu yalan... İftira...
Değil mi? Ama, öyle olmalı...
Bakalım gazetelere... Satır yok... Allah
Allah...
Yahu bu gazetelerde (ki maddi sıkıntı içinde de değiller. Yani editoryal kadroları sağlamdır. Türkiye'nin en iyi kalemleri en yakışıklı maaşlarla buralarda çalışır) satır haber, yorum yok.
Tekel işçileri dayak yemiş?
Geçççç... Önemli değil... Alayı ajan provokatör onların...
Osman Baydemir'e kızmışlar... Kameraların karşısına çıkıp 'Has..tirin' demiş.
Az demiş...
Bu gidişle haber bültenlerinde; canlı yayınlarda herkesten türlü çılgınlığı bekleyebilirsiniz.
Şaşırmayın.
Ülke zıvanadan çıktı...

..::SERDAR AKİNAN::..

devlet kendine açık açık küfrettiriyo ya daha ne diyim bu hallere ddüştük işte

.........................................

ülke yedi sene önce rayına giriyoırdu ama birileri yine makas degiştirdi. ülkesine ve hükümetine küfredilirken bile sesleri çıkmıyor. acizlik diyecem ama acizlikten daha tehlikeli bir durum var ortada.

Serdar Akinan yine Söylenmeyenleri söylemiş .
Devlete küfreden Şerefsizler Ülkede Baş Tacı Ediliyor .

Arap ve kürt Sempatizanlığı yapanlar , Askere Kurşun Sıkanlar El Üstünde Tutuluyor ,
Türk Olanları , Türkçülük Yapanlar - Hapishanelerde -
Yıllarca kahpe pkk'ya KURŞUN SIKAN ASKERLER Yargılanıyor ,
Ama Asker Şehit eden teröristler PİŞMAN olmuş gibi gösterilip Salıveriliyor .

Ne Diyelim , Olanları İzliyoruz Ama Halkın Sabrı bir taşarsa kimse durduramaz .

Çıkırtkanlık Yapanlara Malzeme Çıktı Gene.

32 yaşındayım bu yaşıma kadar ne böyle bir rezalet gördüm ne de duydum. Bu alçak şerefsiz köpeklerin derhal devlet kadrolarından uzaklaştırılıp gereken cezanın en ağır şekilde verilmesi lazım. İyice azıttılar.

Bugün facebook a bir video düştü.Şu gündüz saatlerinde yayınlanan kim-kimin üstünde,yıllardır aşka hasretim yaşım70 iş bitmemiş,kimin çocuğu kimin koynunda? tarzı programlrdan birine bir hanım kardeşimiz telefonla katılıyor.Taşıyıcı anne vasıtası ile çocukları olduğunu ama çocuğun çekik gözlü ve aynı çinlilere benzediğini anlatıyor.
Kadının içine sinmeyen yada aklının almadığı yerler var.Bunun için tv yi arayıp danışıyor:
Şimdi çocuk bana çinli gibi bakıyor,diyor.Bu çinliler her şeyi yiyorlar,yerdeki böceklere yiyecekmiş gibi bakıyor bu bebek ,diyerek konuşmasını devam ettirirken koptum...

Şu cahil halkımı,salak olarak görüpte
-yersen

edebiyatı yapanlar ,bir gün o halkın uyandığında neler yapabileceklerinin henüz farkında değiller.

Ama önce çinli bebeğin babasını bulmak lazım :)

İki tane rütbeli ceplerinde kroki ile suikasta gidiyor. Yakalanıyorlar... Bir tanesi karakolda polisten su istiyor, 'Arkadaşlar, su verir misiniz? Suikast planını yutcam'.
Bülent Arınç, dünyanın en mazlum yüz ifadeleriyle halkımızın karşısına çıkıp, 'Beni öldüreceklerdi...' diyor.

pic.php

Mazlum rolünü çok iyi yapıyorlar, iktidar olmuşlar nerdeyse ezildiklerini idaa edecekler.

Takke artık kafada durmuyor durmasınada Ülkemi zor günlerin

beklediğide kesin

3-5 tanesinin konuşmasıyla bu ülke ne dağılır ne zıvanadan çıkar ne de onların istediği gibi olur

zorunuza gitsin , gitmesin - kabullenin , reddedin farketmez

bu ülke artık adam gibi bi yola oturacak ve büyük doğumlar olacak
büyük doğumların sancısı nasıl olur ?

BÜYÜK ...

sindirilebiinlmesi dileğiyle ...

elbette ki o ciğeri beş para etmezin lafları da kaçacak bi taraflarına ...

sanki suikast yapmak isteseler böyle bekleyecekler adam 400 metreden nokta atisi yapiyor ne gerek varki
salak bunlar ya her seye artik SUiKAST diyorlar
askerin baska isi kalmadi bir binbasiyi birde albayi görevlendirecek
adamlar özel görevde ne omuski
yaa birde artik Türkiye Polis ülkesine cevirdilerya bravo yaa ne bu???

Vatandaş, ağzı bir karış açık bir o bülten bir bu bülten olan biteni izliyor.
Son dakika...TSK'dan açıklama...'Evet, onlar bizden ama öldürmeyeceklerdi... Başkasını izliyorlardı...'
Mr. Bean ve Dedektif Clouseau için ortak senaryo yazılsa... Bu kadar olur.
İlker Başbuğ, Genelkurmay Başkanı, Orgeneral... Firkateyn yüklü mesajlar yağdırıyor. Kanallarımız evire çevire yayınlıyor...Halkımız şaşkın.
Bir o kanalda... Dannn... Dunnn... Sonra bir diğer kanalda...
Derken bir anda bir diğer kanalda... Ergenekon denen yüzyılın en büyük terör örgütüyle 11 adet ayrı bağı olduğu saptanan, Deniz Kuvvetleri'ndeki hayat kadını ve uyuşturucu trafiğini yönettiği bilinen (Bir gazete aynen böyle yazdı) Ali Tatar adlı subayın Beylerbeyi'ndeki lojmanından tek el silah sesi duyuluyor.
Ergenekon'un başından bu yana 18 subay kafasına sıkmış, camlardan atlamış. Bir kanala bakıyorsun adamlar Ergenekon'un beyni...Yahut Ergenekon susturdu bu adamları... Bir başka kanala bakıyorsun, 'Dayanamayıp intiharı seçtiler.'
Sabah kalkıyorsun bir haber, 'Hükümetten dev adım... Barzani ile anlaştılar. PKK bitiyor.'
Süpperrr...
24 saat geçmiyor. Belediye başkanları topluca gözaltında... Güneydoğu gene ayakta...
Bir bakıyorsun, bu kez internette, Flaş... Flaş... Ne oldu ağbi?... Bir durun yahu... Memlekette, 'Son dakika'... 'Flaş... Flaş...' olmayacak bir şey yok mu, olamaz mı? Can bu...
Ama bu önemli...
Peki... Neymiş?
Erzincan Cumhuriyet Başsavcısı diyor ki, 'Adalet Bakanı Cemil Çiçek beni arayıp, cemaat üyelerine yönelik operasyonu durdurmamı... Onları salıvermemi istedi.'
Yok artık kuyruklu yalan... İftira...
Değil mi? Ama, öyle olmalı...
Bakalım gazetelere... Satır yok... Allah
Allah...
Yahu bu gazetelerde (ki maddi sıkıntı içinde de değiller. Yani editoryal kadroları sağlamdır. Türkiye'nin en iyi kalemleri en yakışıklı maaşlarla buralarda çalışır) satır haber, yorum yok.
Tekel işçileri dayak yemiş?
Geçççç... Önemli değil... Alayı ajan provokatör onların...
Osman Baydemir'e kızmışlar... Kameraların karşısına çıkıp 'Has..tirin' demiş.
Az demiş...
Bu gidişle haber bültenlerinde; canlı yayınlarda herkesten türlü çılgınlığı bekleyebilirsiniz.
Şaşırmayın.
Ülke zıvanadan çıktı...

Kardeşim herkesin hislerine tercüman olabilecek ne kadar ifade varsa hepsini dile getirmişsin. Klavyene, yüreğine sağlık. Ne söylediysen arkanda durmayacak bir vatandaş yoktur; varsada bizden değildir.

aynen katiliyorum bu laflara yani bu kadar basit suikasta zaten gidilmsz bu kadarda acik zaten suikats yapilmaz aynen aynen
Mg_evil kardesimize katiliyorum

☼«InfernaL»☼;4835771' Alıntı:
Kardeşim herkesin hislerine tercüman olabilecek ne kadar ifade varsa hepsini dile getirmişsin. Klavyene, yüreğine sağlık. Ne söylediysen arkanda durmayacak bir vatandaş yoktur; varsada bizden değildir.

%47'lik Cahil Halkım Olabilir Mi... Hani Dindar Olup'ta En Büyük Ateist Olanlar Olabilir Mi ???

Geri