Her hikayemde bahsettiğim gibi harun kendinden emin,dürüst,çalışkan,temiz yürekli,cesur,asla ve asla kusmayan bi insan deil tabiki
Harun ii insan yaa onun yanındayken gülebiliorum sadece..Herifin surat asışı bile komik daha nabarsınki...
Neyse konuya girelimm uzatmadan..
Bir gün evin önünde oturuorum akşam saati..Harunda işten çıkmış Hüseyin nbr moruq dedi..İiilik kardeşm senden nbr faslından soraa onlara doğru yürüdük..
Suratı asıktı noldu lan it die sordum..Cvp vermedii 1-2 kere dürtükledim..Olm çarşıda görüorumm herkez manitasıyla elele gezio bizim arkadaş grubunda bi sap ben kaldım falan dio..
Bende hay bumu üzüldüğün şey dedimm..
Olm bak biz anamızın karnından manitaylamı çıktık..Biraz rahat ol herşeyin bi yolu yordamı var taktikler öreticem sana 1 haftada manitayı kucağında bil falan diede gaza getirdim bunu..Sırıttı hoşuna gitti ibnenin xD
Pazar günü harunu aldım yanıma cafeye gittik oturuozz...Ve ben taktiklere başladım...
Bak kardeşim bu gibi ortamlarda ağır olacaksın..Güleceksende bıyık altı die tabir ettiğimiz ufak bi tebessümle güleceksin fazlada ağır takılma moloz demesinler arada bir konuşş azı dili varmış desinler tmmmı..
Tmm kardeşm dedi..
Neyse nargile söledik..Çay sigara nargile kayıyorum harunda tık yok sigara içmio nargileyi almıo eline..Harunn bi ortamda arkadaşlarınn nabıosa sende onlara uyacaksın odun gibi oturmayacaksın dedim..Nargileyi aldı eline 2-3 çekti öksürdü...Aha dedimm kusuoo ama olmadıı ...
Bide öle robot gibide durma harun etrafındaki kızları kes emin ol onlarında sana baktıklarını hissedeceksin dedim..Tmm dedi direk arkasını döndü kızları hayvan gibi süzdü 25-30 yaşlarında bi abi geldi gençlik bakın küçüksünüz adabınızla oturun burda elalemin karısına kızına bakmayın dedii...Tmm abi kusura bakma dedim..Hesabı ödedik haruna küfür ede ede çıktım kafeden..
-Lan lavuk öle yiyecekmiş gibi ne bakıyonn biraz ince gör dayak yicektik senin yüzünden...Yok olm senden adam olmaz falan dedimm..
Ya tmm olm bikereden bişe olmaz.. Hadi deam dedi..
Bi parka oturdukk 2 tane kız geldi onlarda oturdu ...Harun dedim tam zamanıı şimdi git kızlara saati sor..Elimde saat var olm dedi..Lan daha iyi işte ilk başta aptalca yaklaşıcaksın kızlara dedim..Gitti 3 saniye durmadı geri geldi noldu dedim..
Kızlara saati sordum kolundaki ne dediler bende aa özür dilerim dedim geri geldim dedi..Harun belanı versin dedimm..
Akşama kadar harunla kız avı devam etti ne sopalardan kaçtık belli deil..
Sora düşündüm haruna harun gibi birini bulmalıydım bizim eski sınıftan arzu die bi kız vardı avelin önde gideniydi belki harunla iyi anlaşabilirdi ...Evt ona söledimm ve harunla konuşturdum..Ertesi gün seka parkta buluşmuşlar harun geldi akşam üzeri heyecanla..Ben ve serhat dükkanda oturuoruz..Abartısız sölüorum konuşma şöleydi...
Morukk morukk noldu biliomusunuzz...
Ne oldu lan..
Morukk arzunun elini tuttumm..
Yıkıldığımızın anıydı..Ama sora çocuk ilk defa kadın parfümü kokusu aldı bırak bu çoşku ondan olsun die olayı bağladık..Aradna bi gün geçtii arzu bana msj attı...Hüseyin al bu geri zekalıyı başımdan..Zorla elimi tuttu öpmeye kalktı..
kızımm buluşmak isteyen sendin ben nabayım dedim..Bana verdiği cevap yıktı ortalığı...
Ya sen bana onun resmini göstermedinki sadece zenci dedin dedi xD xD
Dedim heralde o cazip gelmiş kıza xD xD
Harunu gördüm noldu lan dedim ayrıldık dedi..Aferim harun dedim ilk günden kızı öpmeye kalkarsann müstehak sana..Kafasını öne eğdi..Aramızdan öle bi ayrıldıki... Sanki arkadan emrahtan-kimsesiz yanlızım şarkısını duydum xD xD