Harry Potter and the Deathly Hallows - E-Book

daredevil_off

PiS YoLuK
Reaction score
0
269872.jpg

Arkadaşlar şimdilik İngilizce sini bulabildim.....Türkçe bulursam hemen ekleyeceğim...:goz:

burdan indirin

şifre: hackhell

Ellerine Saglik LEm Gözlerim Bozuk Pcden Okumam Ben Bunu :D:D

ya bunu hngi progrmla okuycaz bnde yokmusta simdiden tskrlrrr:victory

ya bunu hngi progrmla okuycaz bnde yokmusta simdiden tskrlrrr:victory

Hocam cok hızlısın supersin.....Umidim yoktu ama bi aratıyım dedim forumda ellerine saglık..Alah baglantına zeval vermesin..:D

Bu arada acmak için ADOBE READER lazım....

hocam bunun orjinal kitap olduguna eminmisin
rowling kitabın son kelimesinin yara izi olucagını açıklamıstı bunda öle bisi yok bi fan ın yazdıgı kitap olmasın ?
:durdurun

bu arada ne olursa olsun güzel paylasım emegine saglık ama orjinalmi deilmi ögrenmek isterim sana zahmet cvp verirsen sevinirim

Wooow bomba paylasım o kadar para wermek zorunda kalmıycaz
gerkecten cok saol

edit:OoOps ingilizce cıktı :D ben ingilizve bilmiyom gitti gene paralar.

Kitabın türkçesi henüz piyasaya çıkmadı.
Piyasaya çıktığında hackhell da olacağına eminim :D

ya ben bu e-bookun türkçesini indiremedim biri bana yardım etsin

Arkadaşlar bu kitap bir fan hikayesidir. Bende de var ordan biliyorum. Rowling'in açıkladığı kitabın ilk paragrafıyla ve bölüm isimleriyle uyuşmamaktadır. Kitap 21 Temmuz'da İngilizce olarak dağıtılmaya başlanıcak, kitap çok sıkı güvenlik önlemleriyle korunuyor. Bu yüzden 21 Temmuz'a kadar verilen hiçbir e-book'a inanmamanızı öneririm

mmfanmm' Alıntı:
Arkadaşlar bu kitap bir fan hikayesidir. Bende de var ordan biliyorum. Rowling'in açıkladığı kitabın ilk paragrafıyla ve bölüm isimleriyle uyuşmamaktadır. Kitap 21 Temmuz'da İngilizce olarak dağıtılmaya başlanıcak, kitap çok sıkı güvenlik önlemleriyle korunuyor. Bu yüzden 21 Temmuz'a kadar verilen hiçbir e-book'a inanmamanızı öneririm

hehehehe beni güldürdün Allah ta seni güldürsün

konuyu açış tarihim 23 temmuz:vur

Geri