Harici Harddiskten Veri Kurtarma

doğa47

New member
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar. 2.5" lik WD harici harddiskim var. İçinde tüm çalışma referanslarım, arşiv ve özel dosyalarım vardı. Bu sabah abim harddiski biçimlendirmiş ve benim dosyaları mefta etmiş durumda. Daha önce masaüstü bilgisayarımda formattan sonra bozuk olan harddiskten dahi verilerimi eksiksiz bir şekilde kurtarmıştım. Tabi yaklaşık 2gün sürdü ve bana gerçek profesyonel bir abimiz yardım etmişti. Şimdiki durum daha vahim. Çünkü silinen dosyaların üstüne abim birde 300 GB yeni dosya yüklemiş harddiske. Veri kurtarma firmalarına sordum minimum 400 liradan aşağı olmuyor bu iş. Yaklaşık 250 yada 300 GB civarında bir verim kayboldu. Bunları kurtarma şansım varmıdır? Evet ise HDD yi açık içindeki parçayı bir masaüstü bilgisayara takmadan direk USB aracılığı ile bunu yapma şansım varmı? Yada herhangi bir şekilde..

Bana buradan yada özelden yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa bi şekilde anlaşalım gerekirse uğraşının karşılığını dahi vermeye razıyım yeterki dosyalarımı geri kurtarabileyim..

Selamlar

Getdata recovery my files veya recuva programlarıyla bir kısmını geri getirebilirsin.

Geri