jeddah
New member
- Reaction score
- 0
arkadaşlar sorunum; harddisk ile ilgili. Bilgisayarı en son kullandıgımda herhangi bir sorunu bulunmuyordu sürekli güncelliyordum, extradan internet security programı attım ve pcmi kapatıp yattım.. Ertesi günü bilgisayarı ilk açan kişi benim ve ekranda harddiski tanımıyor diye yazı cıktı, 2-3 defa reset attıktan sonra gene aynı problemi verdi. C sürücüsüne format atmayı denedim, cd yi yerleştirdim, ilerledim, sürücü seçeneklerine geldigimde ise ne C sürücüsünü nede D sürücüsünü görüyordu, yani missss hiç br sürücü görünmüyor. Bende kabloları tak çıkar yaptım ama gene olmadı. Tamirciye götürdüm, bana harddiskin yanmış dedi...
Şimdi benim anlamadıgım şey, herhangi bir hata, sorun, problem olmadıgı halde nasıl harddisk yanar. Şayet öyle birşey varsada içindeki resimlerime programlarıma vidyolarıma nasıl ulaşabilirim. Bunun tamiri mümkünmüdür ??
Şimdi benim anlamadıgım şey, herhangi bir hata, sorun, problem olmadıgı halde nasıl harddisk yanar. Şayet öyle birşey varsada içindeki resimlerime programlarıma vidyolarıma nasıl ulaşabilirim. Bunun tamiri mümkünmüdür ??