Harddiskim gitti nolur yardım edin !!! ((((

erasersr52

New member
Reaction score
0
:vur Arkadaşlar bende 3 tane harddisk var. En son olarak aldığım WD 500 Gb lık harddiskimin içine tüm bilgilerimi gömüp kullanıyordum. Geçen gün film izlemeye çalıştığım bir anda pc yavaşlamaya başladı. Daha sonrada restart yaptı ve işte sonuç harddiskim iptal. Diğer harddisklerle pc açılıyor ancak o harddiski taktığımda bazen biosu aşamıyor bazede aşsa bile windows logosu netleşemeden donuyor. Birkaç kez o aşamayıda geçtim ancak harddiskim windowsta görünmüyordu. Bütün resimlerim hatıralarım ondaydı. Yedeklemede yapmadık salak gibi. Bilgisayarcı sağlam bir abime götürdüm ancak oda 3 ayrı bilgisayara bağlamasına rağmen bir sonuç alamadı. Anakartını değiştirmeyi düşündük acaba olurmu? Bios görmüyor çünkü :(((((

Bana bu konuda fikir verebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

farklı bilgisayarlardada alamıyorsanız veriyi sorun hdd de donanımsal diye tahmin ediyorum..

arkadaşım nerdensin bilmiyorum ama istanbul-mecidiyeköy'de çoğu bilgisayarcıda diskten veri kurtatıyorlar bi uğra istersen istanbuldaysan

üzerine hiç bi şey yükleme.eğer yüklersen tamemen gider.yüklemezsen bi programla kurtarabilirsin.ama zor bi program.anca pc servisine götürürsün

legal xp diye bir program var bu program çökmüş bir bilgisyarı bile içindeki kendi yazılımı ile açar onu arat onunla pc yi başlat diskinin içini halen göremiyorsan disk arızalıdır geçmiş olsn

Geri