Harddiski yedekleyemiyorum:(:( YARDIM PLSS

CINZANO

New member
Reaction score
0
Eski pc yi verdik yeni bir pc aldık uçak gibi derken bu ondan hantal çıktı:( En öenmlisi ben yedek alamıyorum,Norton Ghost 12,Paragon gibi Yedekleme programları kullandım,pc ye kurduktan sonra pc yi kapatıp bir daha açamıyor MAVİ EKRAN ÇIKIYOR..Yada başka programda kuruluyor ama RESTORE yaparken DOS ortamıda ki gibi yükleme yapıyor restart AÇILMIYOR ve aynı MAVİ EKRAN.....ne yapmam lazım? yedek hiç yok..Ben progam kurup,deneyip silmeye meraklıyım,deneme işi.....

Mavi ekranda neler yazıyor belki tanıdık bişeyler yazıyorsa yardım edebilriz?

mavi ekran hatası bana gore hdd ıle ılgılı ..programı yuklemenle bı alakalı oldugunu dusunmuyorum.bence hdd yı kopmle formatlayıp dene..bıos u sıfırlamanı onerırım..kolay gele..

mavi ekranı göremiyorum çok hızlı geçip restart oluyor....SimatiC dostum hd yi çok sefer format attım hep yeniden kurdum,ayrıca ghostu başka nasıl kurabiliriz ki? normal kurulum

mavi ekranı göremiyorum çok hızlı geçip restart oluyor....SimatiC dostum hd yi çok sefer format attım hep yeniden kurdum,ayrıca ghostu başka nasıl kurabiliriz ki? normal kurulum

Mavi ekrandakı yazıları goremeyecek kadar hızlı gecıs yapıyor oylemı?restart attıgını yenı belirtiyorsun..restart ile ben bu olayı anakartının bozuk oldugunu gosterıyor slotlarında problem olabılır tam gormeden tam acıklık yapamam..ama bence sen anakartında bır sıfırlama pimi var ordan bılen arkadasına sıfırlatarak format cekmeye calıs baska caren yok..eger o yontem de olmuyorsa slotlar bozulmustur kı oyle cıkacaktır..

bir programda (paragon) restart yaparken oluyor diğerinde (ghost) programı yuklerken oluyor..Ana kartım ASUS M2N...dediğin pimleri falanda bilmiyorum:( kasaiçinden pek anlamadıgım için

ghost'u kurmadan kullanbilirisin hiren's boot kullandıysan onun içinde bu program mevcut kurma derdi olmadan sande başlangıç cd'si özelliği ile imaı HDD' bir yere alırısn yaptığın yedeği görmek için yada ekleme yapmak için yine aynı cd'nin içinde bulunan ghost explorer ile pc normal kullanım halindeyken halledebilirsin.Yada bunun için sadece başlangıç cd'si yapılmış ghostlar var kullanımı hemen hemen ikisininde aynı ama nerden bulurusn onu bilmiyorum hiren's boot sitede mevcut şu an en güncel sürümü 9.3 ara bulursun.Birde böyle dene bakalım.

Geri