harddiske çift tıklayınca açılmıyor

taygaa

New member
Reaction score
0
sadece sağ tıklayıp aç deyince oluyor.sağ tıklayınca autoplay var onu nasıl eski haline getirecem.sanırım virüs var.nod 32 kullandım olmadı avg oda olmadı.kesin sonuç hangisi yardım lütfen

harddisc e tıklamak nedir arkadaşım biraz daha açıklarsan yardım ederim. neyi açmak istediğini anlamadım

hdd ye mausle çift tıklamak yani

arkadaşım hdd derken yerel disc mi senin dediğin

sen hdd ye nasıl tıklayacaksın
anlatımında bir hata var

copy.exe ve host.exe olabilir nod avg silmez kaspersky kesin çözüm derim..
emin olmak için klasör seçeneklerinden gizli dosya ve klasörleri göster de..

C sürücüsüne girip araçlar>klasör seçenekleri>görünüm;

Gizli dosya ve klasörleri gösteri tıklayın ve korunan işletim sistemi dosyalarını gizle seçeneğinin yanındaki kutucuktan tiki kaldırın.

C sürücüsüne gelin autorun.inf dosyasını not defteri ile açın. İçinde xxxxx.exe gibi bir dosya olması gerekir örneğin copy.exe. ctrl+alt+del ile hafızada bu dosyanın çalışıp çalışmadığına bakın. Çalışıyorsa görevi sonlandırın. ve copy.exe dosyasını silin ayrıca autorun.inf dosyasınıda silin. Bu şekilde temizleyebilirsiniz. Kaspersky bu tür virüsleri temizleyebiliyor ama sağ tıklayınca auto, autoplay, open gibi ibareler yerinde duruyor. Dediğim şekilde temizleyebilirsiniz. Ayrıca usb belleklerinizide aynı şekilde temizleyebilirsiniz.

sağol dostum gercekten işe yarıyor eline sağlık.dosyayı indirdim ve kullandım. güzel olmuş

VALLAHİ ALLAH RAZI OLA:d COK ISE YARADI

klasor seceneklerinden gizli dosyalar ve kotunan işletim sistemi dosyalarını goster i kaldır ve acılmayan surucunun ıcınde autorun.inf diye bir .inf dosya var onu sil oturumu kapat ac hersey normal

Geri