Harddisce Giremeiyorum YardiM ????

Laptop-style

New member
Reaction score
0
Harddisce Giremeiyorum YardiM ????

Selam Arkadaslar

Harddiski takiyorum taniyor ama Üstüne bastimmi Format Cekiniz Diyor,
ama üsdünde esalarim wardi.
Nasil Kurtaracam BIlen Warmi?

CEVAB YAZAN HERKESE COK TESEKÜR EDERIM

hmm harddisk i eski bir pc de deniyorsan bu sorun olabilir bilgileri goremeyebilir genellikle buyuk bellekli hdd leri eski anakartlarda kullanınca bu sorun yasanır bence yeni bir anakart ile dene ama bilgileri tam olarak yazarsan yardımcı olabilirm umarım(anakart markası model hdd marka model vs)

Lamagro' Alıntı:
hmm harddisk i eski bir pc de deniyorsan bu sorun olabilir bilgileri goremeyebilir genellikle buyuk bellekli hdd leri eski anakartlarda kullanınca bu sorun yasanır bence yeni bir anakart ile dene ama bilgileri tam olarak yazarsan yardımcı olabilirm umarım(anakart markası model hdd marka model vs)

Tamam ama öncedende bu anakartla aciyordum.

bir ara cikrdim vilan simdi olmadi?

hmm jumper ayarları dogru sanırım.. yanlıslıkla formatlamıs olabilirmisin yada onun gibi bir sorun??

Tam Bilemiyecem ama
SÖYLE BIRSEY

Asrock
939dual -SATA 2

3200+ amd 64bit
1024 ram
Geforce 4

2 msjı birlestirirsen sevinirm flood oluyor :) jumperlara bi bak sonra olmadı baska bisi bakarıs.. suanlık aklıma gelenler bunlar ama sata dedin sata kafamı karıstırdı :)

yok sata benimle ilgili bişi ne zaman sata kasa toplasam bi sorun cıkardıda ondan dedim arka arkaya 2 msj yazmak flood o yuzden ustteki 2 msjından birini silmen gerekiyor tmm? neyse sorun ne alemde tam bende anlayamadım ama bana jumper gibi geldi ozelliklede sınırlı yapınca yani 30 gb olarak kullanmak gibi..

Geri