tabiki çift çekirdekse yanar kavrulur. bu bilgisayar üreticilerine çok kızıyorum. Çift çekirdek çok ısınıyor ve soğutmak için yeterli fan yok.:vur kasanı değiştir ben öyle yaptım gittim FEEL hurricane II kasasını aldım . bi önceki kasamda çok terliyoırdum ve sesi bütün apartmanı ayağa kaldırıyordu. bide vistada CPU kullanımı çok olduğu için kafayı yemeden durmanın imkanı yok. F:sigara: FEEL Hurricane II kasasına bi ara googledan araştır derim resmi elimde yok malesef. ama önünde kocaman bir fan arkasında hayvan gibi dev dev iki fan hazır çalışıyor. :victory başka lafa gerek varmı git hemen kasanı iyade et üsütüne biraz para koy çünkü 100 milyon civarı birşey. kafanın ağrımasını istemiyorsan bence böyle bir fedakalık yap.korhancım' Alıntı:yardımcı olursanız sevinirim
silver021' Alıntı:tabiki çift çekirdekse yanar kavrulur. bu bilgisayar üreticilerine çok kızıyorum. Çift çekirdek çok ısınıyor ve soğutmak için yeterli fan yok.:vur kasanı değiştir ben öyle yaptım gittim FEEL hurricane II kasasını aldım . bi önceki kasamda çok terliyoırdum ve sesi bütün apartmanı ayağa kaldırıyordu. bide vistada CPU kullanımı çok olduğu için kafayı yemeden durmanın imkanı yok. F:sigara: FEEL Hurricane II kasasına bi ara googledan araştır derim resmi elimde yok malesef. ama önünde kocaman bir fan arkasında hayvan gibi dev dev iki fan hazır çalışıyor. :victory başka lafa gerek varmı git hemen kasanı iyade et üsütüne biraz para koy çünkü 100 milyon civarı birşey. kafanın ağrımasını istemiyorsan bence böyle bir fedakalık yap.
Eywallah kardeş. Ama kasada işcilik o kadar iyi değil demişsin bu sözüne pek katılmıyorum. hurricane II leri bi incele istersen. Hurricane I baktımda çok abartılı yapılmış ama II de az çok bu abartıdan kurtulmuş bi şaheser göreceksiniz :victoryprivateboy' Alıntı:silver021 arkadaşımızın dediğine aynen katılıyorum. Bende de Feel Hurricane 1 var, süper bi kasa; kasada işçilik o kadar iyi değil ama soğutması çok iyi, sesi de minimum düzeyde. Arakdaşın tavsiyesine uymanı öneririm. Eğer çok iyi soğutma yapan ve çok az ses çıkaran bişe arıyosan thermaltake:goz:
VaGaBoNdSe' Alıntı:yanlis yönlendirmeyelim, kendi diskini baska bir makinaya takip deneme imkanin varsa denemeni tavsiye ederim eger ayni sesi yapiyorsa hemen backup alip servis'e gönder garanti di$i ise git bitane yenisini al hic ugrasma heran patlayabilirim diyo disk'in