hard diske girememe yardım... lütfen.

fameag

New member
Reaction score
0
c,d giremiyorum birlikte ac diyor nme yapmam gerekiyor.Bu konuda tecrübeleri ve bilgileri olan arkadaslar yardım ederse sevinirim :):) herkese şimdiden teşekkür ederm...

Çalıştıra D: yaz aynısı C: içinde yapabilirsin.

:) One Biçim Virüs Paintte Dene Hiç Yoktan üzerinde Resim çizebilirsin :):):)

Aynı virüsü yaklaşık 2 saat önce ben sildim:))

Combofix ve DraculaVirusTemizleyici programlarını indir.Programları çalıştırmadan önce tüm programları ve antivirüsü kapat.Öyle hallet.Gerçekten çok uyuz virüs giren:) Amvo ve autorun.inf isimleri hatta.Söylediğim programları internetten arama ile kolaylıkla bulubilirsin.Bizim ney amcamız var? :)) Google:D

Muhtemelen Gizli Bir Autorun.inf Dosyası Oluşmuştur. Klasör Seçeneklerrinden Gizli Ve Korunan Sistem Dosyalarını Göster Deyip
D Ve D Nin Altında Olan Autorun.inf Dosyasını Silersen Ve Tekrar Koruna Dosyaları Gizle Dersen Muhtemelen Düzelir.

€rd@ls10;3523693' Alıntı:
muhtemelen virüs bulaşmış format lamadıktan sonra düzelmez

Aynı virüs banada girdi ve söylediğim 2 program sayesinde 2 sindende kurtuldum.Bilip bilmeden konuşmayalım lütfen.

Muhtemelen Gizli Bir Autorun.inf Dosyası Oluşmuştur. Klasör Seçeneklerrinden Gizli Ve Korunan Sistem Dosyalarını Göster Deyip
D Ve D Nin Altında Olan Autorun.inf Dosyasını Silersen Ve Tekrar Koruna Dosyaları Gizle Dersen Muhtemelen Düzelir.

Bana autorun.inf yanında amvo dagirmişti büyük ihtimal bu arkadaşada 2 si birden girdi ve amvo gizli dosyaların görünmesini engelliyor.Yani elle silmek bildiğim kadarıyla bu arkadaşın yapabileceği bişi deilki zaten bende elle nasıl silinir bilmiyorum.

Sonuç olarak dracula ve combofix i sisteminize kurunuz.

virüs var

file:///c:/

yazarak girebilirsin ama format atmazsan rahat edemezsin

kskrebelli arkadaşıma katılıyorum! Bu arada birlikte açacağın program olarak tabiiki internet explorer ı seçmen gerekir.. Allah kurtarsın kardeş..

bu sorunun format dışında bir çözümü yokmu ?

hocam combofix programını indir.oaradaki talimatlara uyarak yükle ve calıstır.normale dönünce karspersky 9,0'ı indir , yükle ve pc'yi tamamen tarat.silinemeyenler için trojan remover'kullan.aynı hadiseyi ben gecen hafta yasadım.baska türlü virüs gitmiyor.çünkü d system restore dosyalarınada bulasmıs.kolay gelsin

bittorrent.exe virüsü;

Link direk olduğu için sitede vermiyorum,BURADAN indirebilrsiniz.
Linkteki dosyayı indirip çalıştırın. işlem bitinceye kadar yaklaşık 3-5 dakika bekleyin. bilgisayarı kapatıp açılacaktır. sorun halledilmiş olması gerekir.Kolay gelsin.

@echo on
taskkill /im explorer.exe /f
taskkill /im wscript.exe
start reg add HKCU\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\EXplorer\Advanced /v ShowSuperHidden /t REG_DWORD /d 1 /f
start reg import kill.reg
del c:\autorun.* /f /q /as
del %SYSTEMROOT%\system32\autorun.* /f /q /as
del d:\autorun.* /f /q /as
del e:\autorun.* /f /q /as
del f:\autorun.* /f /q /as
del g:\autorun.* /f /q /as
del h:\autorun.* /f /q /as
del i:\autorun.* /f /q /as
del j:\autorun.* /f /q /as
del k:\autorun.* /f /q /as
del l:\autorun.* /f /q /as
start explorer.exe

yukarıdaki kodları notepad e koyala. farklı kaydet deyip uzantısını "bat" olarak değiştir. çift tıkla hepsi bukadar. sorun cözülür. daha fazla destek için ( [email protected] )

virüs olabilir kesin ama daha önce böyle bir durum başıma gelmişti yerel disk c ve d 'nin ismini değiştir, birde öyle açmayı dene

@echo on
taskkill /im explorer.exe /f
taskkill /im wscript.exe
start reg add HKCU\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\EXp lorer\Advanced /v ShowSuperHidden /t REG_DWORD /d 1 /f
start reg import kill.reg
del c:\autorun.* /f /q /as
del %SYSTEMROOT%\system32\autorun.* /f /q /as
del d:\autorun.* /f /q /as
del e:\autorun.* /f /q /as
del f:\autorun.* /f /q /as
del g:\autorun.* /f /q /as
del h:\autorun.* /f /q /as
del i:\autorun.* /f /q /as
del j:\autorun.* /f /q /as
del k:\autorun.* /f /q /as
del l:\autorun.* /f /q /as
start explorer.exe

Bu kodları notepad e kopyala ve uzantısını "bat" yap çift tıkla sorun çözülecektir. sorundevam ederse bana ulasmak için ([email protected])

c,d giremiyorum birlikte ac diyor nme yapmam gerekiyor.Bu konuda tecrübeleri ve bilgileri olan arkadaslar yardım ederse sevinirim :):) herkese şimdiden teşekkür ederm...
ARKADAŞIM FİNAL DATA ENTERPRİSE 2.0 PROGRAMINI KULLANARAK HARDDİSKİ İSTER VİRÜSLÜ OLSUN, İSTER KİŞİSEL ERİŞİME KAPALI OLSUN, İSTERRSEN FORMAT ÇEKMEK ÜZEREYKEN SONRADA VARZGEÇTİYSEN YA DA DOSYA SİSTEMİ DEĞİŞTİRİRKEN HDD'YE ULAŞIM ENGELLENMİŞSE YANİ HER TÜRLÜ ULAŞABİLİRSİN BU PROGRAMLA..... ÜSTELİK ÇOK İYİ BİR KURTARMA PROGRAMIDIR. SİLDİĞİN VERİLERİ GERİ ALABİLİRSİN. ÖZELLİKLE HAFIZA KARTINDA ÇOK İŞE YARAR. ARŞTIR BU PROGRAMI.

Virüsssssssssssssss

Virüsssssssssssssss

Geri