Hani SĦARK ile Ben Marjinaldik... N'oldu Lan? Bu Resimler Ne? (+18)

revolation

яєѕυяяє¢тιση ιηѕαηє ρєяѕση мσ∂
Reaction score
0
Ohoooooo!... Hani marjinal bizdik (SĦARK ve ben yani). N'apıyosunuz lan siz? Bütün forum tren yapıyo, bu ne lan? Yalan mı?

Cem Yılmaz bile sizi biliyor daha ne diyeyim :durdurun

[VIDEO]HXBUN8tJ2hQ[/VIDEO]

Yalan mı? Resim aşağıda...

Alayınızı da gördük...
..єЯDєM.. Otium, HeLLFire!, derbederin, Ethnic, Madness, HeLLSPoRT, fadetoblack, MozoLe Miяach, Fringe, Møñàr¢hïè, metalic, SiR ReaLiST, | PoSeiDoN |
Orda en sağda bi üye konuya girmiş bakmış ki benim son mesajımı görmüş, döt korkusundan aleti - edevatı toplamayı unutup nasıl kaçtıysa artık malıda bırakmış orda ortada. Artık yaşamının ilerleyen zamanında ne yapar bilmem. Ama üsttekiler artık finish... Hayır beklemeyin.
1-7.jpg

..єЯDєM.. & Otium çok özel bir heykel... 2008'de almışlardı bu ödülü. Kendileri için özel hazırlanmış.
2-5.jpg

ve ve ve işte bombaaaaaaa

Koyu siyah & beyaz kartal taraftarı HeLLFire! 31/12/2000 de galatasaraylı hali. çok özel sadece HH üyelerine özel arkadaşlar. Arşivimden çıkardım resmi sizler için.
gs_hillfire.jpg

Alın böle totş bi herifin msn yazışmalarına mı inanacaksınız yoksa SĦARK ve benim gibi sağlam adamlara mı? Karar sizlerin...

Eeee... Bu alemde +18 durumlarda revolation ve SĦARK ile uğraşılmayacağını herkes öğrenmiştir artık sanırım... Buda kapakçık olsun :D Kalp kapakçığı :durdurun

Ben naptım revo ya :durdurun

Frengi değil Fringe, ömrümü yedin revo :p

İntikam Soğuk Yenen Bir Yemektir :sigara:
Bizle Uğraşılmamasını Öğrenmişsinizdir Umarım :)

çağlar beni tanırsın kanka :D

Ben naptım revo ya :durdurun

Frengi değil Fringe, ömrümü yedin revo :p

cinsel hastalık gibi nickin var kanka ben n'apayım şimdi :durdurun

SĦARK;4554947' Alıntı:
İntikam Soğuk Yenen Bir Yemektir :sigara:

kanka bilirsin intikamım her zaman bana yapılanın 10 katı acıtıcı olur. emre şimdi ne yapacak onu düşünüyorum. adam cimbomlu baksana :durdurun

çağlar beni tanırsın kanka :D
kanka bilirsin intikamım her zaman bana yapılanın 10 katı acıtıcı olur. emre şimdi ne yapacak onu düşünüyorum. adam cimbomlu baksana :durdurun

Bilirim Kanka :durdurun
Artık Bu Resimden Sonra Emre Gibi Dönek Birisinin Sözlerine İnanacak Değiller :)

adamın işi gücü yok . neler le ugrasıo :)

Kanka kafan hep i.neliğe çalışıyo senin :D

Senle uğraşılmaz kanka :durdurun

Abi VaLLa ßen Suçsuzum..ßen Satıcı DegıL Yiyiciyim..:hhmanD

ßunLar ÖnemLı DeğiL ßiz GerçekLeri Ögrendik.. Megerse Forumda Ne ŞehvetLi AşkLar Yaşanıyormuş.. :gulumseCocuk:

Emre Sana GeLeLim Şimdi.. O Fotodaki ßen DegıLım KesınLıkLı PhotoMontaj De ßana..O 2 Rengi Hayatım ßoyunca Yan Yana ßiLe Görmedim De..Yoksa ßeşiktaş KartaL Yuvası iLe SözLeşmenı KarşıLıkLı Feshedicez.. :gulumseCocuk:

Eline SagLık Revo,GüLmekten Çene Kası Yaptım.. ErdemLe Otiumun Resimi aLıp Usb ßeLLeqimde SakLıcam.. :hhmanD

Gerçekler Acıdır Ordaki Dönek Emre :D

O resim tamamen fotoshop : )
Hatta kanıtlarımda var.Sercan çok büyük bir fotoshop uzmanı o resmi o yaptı.:hhmanD
İsteyenlere gösterebilirim

Hatta kanıtlarımda var.Sercan çok büyük bir fotoshop uzmanı o resmi o yaptı.:hhmanD

Halen Dönüyorsun Dön Sen Emre Dön :D
Junior Fatih Ürek Seni :gulumseCocuk:

ulan resmi çeken benim, tab ettiren benim... ne dönüyosun daha? dönekolojist seni. isteyene resmin orjinalini elden gösterebilirim. İstanbulda olursa gösteririm resmin aslını... 9 senelik resim. ama bi gün işime yarayacağını bilseydim negatiflerini ii saklardım. puhauahuah olm senle ne kafa bulacaklar ama var ya. ahh ah... insan öz abisine bunu yaparsa öz abisi de yiğeninin gerçek futbol aşkını böyle ortaya serer işte.

gece - gece çakralarım açıldı. bu yoga yaradı bana :durdurun 1 - 2 konu daha mı patlatsam acaba he? :durdurun

ulan resmi çeken benim, tab ettiren benim... ne dönüyosun daha? dönekolojist seni. isteyene resmin orjinalini elden gösterebilirim. İstanbulda olursa gösteririm resmin aslını... 9 senelik resim. ama bi gün işime yarayacağını bilseydim negatiflerini ii saklardım. puhauahuah olm senle ne kafa bulacaklar ama var ya. ahh ah... insan öz abisine bunu yaparsa öz abisi de yiğeninin gerçek futbol aşkını böyle ortaya serer işte.

gece - gece çakralarım açıldı. bu yoga yaradı bana :durdurun 1 - 2 konu daha mı patlatsam acaba he? :durdurun

kanka konuları stok yapalım bir yanlısları olursa orda kullanalım ahuahua
emreye gelınce en iyi yaptıgı işi yapıyor suan dönüyor :gulumseCocuk:

SĦARK;4554992' Alıntı:
kanka konuları stok yapalım bir yanlısları olursa orda kullanalım ahuahua
emreye gelınce en iyi yaptıgı işi yapıyor suan dönüyor :gulumseCocuk:

puahauha... kanka kaç yıllık yiğenim bak. biraz tanıyorsam ki ciğerini bilirim. şuan oturmuştur pc başında o bellona 5 parmak koltuğuna bize felaket sövüyodur. acayip ama. hani uzaktan biri duysa sesini ceza fln şarkı söylüyor sanır. o derece seri saydırıyodur :D

koltuğu süper ama 5 parmak :D adam her yerden parmaklanıyo kanka :D koltukta 5 parmak var, avuç şeklinde koltuklardan :durdurun

FenerLı 1 2 Kişi Ara Sıra ßana Laf Sokuyordu Aranızda Casus Var Ama ßen SöyLemicem Diye.. Wayy ße Emre En Güvendigim Adamım Sendın Ne Yaptın ße Nigga..

ßiz ßoşamı Dedık Siyah'ın Zindan oLsun ßeyazın AydınLık Diye..

Seni Artık Gs Teamda Görmek Istıyoruz.. aL ßuda Avatarın..

2rqy1jo.jpg

Seni Tanımak GüzeLdi Emre.. :hhmanD :hhmanD

puahauha... kanka kaç yıllık yiğenim bak. biraz tanıyorsam ki ciğerini bilirim. şuan oturmuştur pc başında o bellona 5 parmak koltuğuna bize felaket sövüyodur. acayip ama. hani uzaktan biri duysa sesini ceza fln şarkı söylüyor sanır. o derece seri saydırıyodur :D

koltuğu süper ama 5 parmak :D adam her yerden parmaklanıyo kanka :D koltukta 5 parmak var, avuç şeklinde koltuklardan :durdurun

Kanka evde sehpayı çevirip üzerine oturmalar felan mı diyosun :durdurun Zigon olayı yani :durdurun

Ama o dört kişiyle yapılıyodu, Emre tek mi yapıyor bunu :durdurun

Geri