Hangisi Turkcell Süper Lig'e Daha Hazır?

Hangisi Hazır?

• Fenerbahçe

Kullanılan: 22 30.1%
  • Galatasaray

Kullanılan: 17 23.3%
  • Beşiktaş

Kullanılan: 14 19.2%
  • Trabzonspor

Kullanılan: 20 27.4%

• Kullanılan toplam oy
    73
hepsini izledim hiçbiri tam anlamıyla hazır değil ama aralarında en iyi fenerbahçe diyorum :]

besiktas hazır gibi duruo ya bakalm

trabzonspor iyi gözüküyor.bjk de umut yok gs ve fb de iiLer

yuh be bjk de umut yok muş görücez:D

başarılı olmasını isterim bjk nin ama doru düzgün hic transfer yokki yani gecen sezondan farklı olmaz bjk icin yine iyi bi yer edinir ama maclar zewkli olmaz 1-0 yener geçer keyif wermez diyorum bu sene bjk :goz:

başarılı olmasını isterim bjk nin ama doru düzgün hic transfer yokki yani gecen sezondan farklı olmaz bjk icin yine iyi bi yer edinir ama maclar zewkli olmaz 1-0 yener geçer keyif wermez diyorum bu sene bjk :goz:

sen niye transvere bakıyosun ki??
takım oturmazsa dünyanın en iyi karması ndan bile bir b.k olmaz
hngi hazırlık maçını kaybettik?:biggrin

transfer sayısının az olması ii bisey demekki eksigin az bizim defans eksikti orayada adam aldık transfer fazlaysa demekki takım bos ondan adam alıosun

bence trabzon kardesım hem yapılan yorumlar (gazete ve tvlerde) hemde hazırlık maclarında aınan sonuclar bence lige hazır durumda suanda trabson ve cok ses getirecek dye dusunuyorum

beşiktaş yavaş yavaş ısınıyo bu sene ümitliyim
ts erken form tuttu. kla*** ersun yanal taktiği bu hızla ligin sonunu getiremez

ben fenerliyim ama hiç umudum yok

akşam super kupa maçına baktım müthiş press yapıyorlar Galatasaray uzak ara ***ürür ligi

beşiktaş fener trabzon sivas 2-3-4-5 e oynar

Sanırım..Galatasaray..

Bu sene BEŞİKTAŞ ALIRR ! ! ! :biggrin:durdurun:goz:

hepsi o kadar iyi değil ama fenerbahçe yine iyi onların arasında :)

Geri