Hangi Rap Stili_?

Hangi Rap Türünü Dinlersiniz veya Hoşunuza Giden Hangisi_?

• Kullanılan toplam oy
    86
bunları açıklayasaydın bence süper olurdu
Underground Rap

Gangsta Rap
Underground Rap..
Ama ağırlık Gangsta'da ;)

Gangsta Rap
Underground Rap

Bu arada Pessimist Rap diye 1 Rap turu yok.
Party Rap diye de.
Punchline diye de.

Gangsta Rap
Underground Rap

Bu arada Pessimist Rap diye 1 Rap turu yok.
Party Rap diye de.
Punchline diye de.

Biraz araştırma yapsan iyi edersin,,

Kod:
Party Rap:
Breakdance yapmak için kullanılır.SÖz de ritimde öne çıkar.

Pessimist Rap:
Karamsar stil.Benim en çok dinlediğim tür.Slow tarzda melodinin üzerine kesinlikle ”yıkıldım,bittim,nolur gitme,b.ku yedim” gibisinden ezilme ifadeleriyle olmadan sofistike cümlelerle oluşan türdür.Aşka da çekilebilir.Ancak daha çok ”beni bırakmana üzüldüm,ama sen beni kaybettin” fikri üzerinedir.Bu tarzı Tr’ye getiren en old school adamımız Sagopa Kajmer’dir.Halada yanına bir ikincisini koymak mümkün değil.

Punchline:
Lafı gedigine oturttukları yer oluyo tam laf soktukları anlamına gelıyor.

underground rap:D:D:D:):):)

Yahu oranizdan buranizdan tarz yaratmayin, bu saydiklarimin bir gecerliligi yok yani muzik turleri arasinda gecmez anca mahalle aralarinda sallamasyon takilirsiniz melankolik rap falan diye .)

Yahu oranizdan buranizdan tarz yaratmayin, bu saydiklarimin bir gecerliligi yok yani muzik turleri arasinda gecmez anca mahalle aralarinda sallamasyon takilirsiniz melankolik rap falan diye .)

Sadece oku ve sus... :goz: Müzik türü sormadım Rap stili sordum ve bütün yazdıklarım Rap stilleri arasındadır, birde çok şey bildiğinizi iddia edersiniz...

Cok $ey biliyorum iddiasinda degilim bu 1
Ikincisi Rap`in alt turleri olarak gecer stil dedigin seyler Underground falan.. o manada soyledim.
Buradan laf yeti$tirecegine disslere cevap ver :E

Cok $ey biliyorum iddiasinda degilim bu 1
Ikincisi Rap`in alt turleri olarak gecer stil dedigin seyler Underground falan.. o manada soyledim.
Buradan laf yeti$tirecegine disslere cevap ver :E

Of of ben nerelere gideyim :durdurun verdiğim bütün stiller en az Underground kadar yaygın sadece Türkiye geneline bakma :victory

vay be bu kadar çeşidi mi var bi derpin...=)...Valla şaştım yaw...Yaa bilmiyosan karışma diceksiniz ama keşke hepsinden bi örnek koysaydın da birini beyenip seçseydik...=)..Neyse size iyi rap yapmalar..;)

Pessimist Rap

Geri