Bende lise demek isterdim ama lise yıllarım kara bir sayfa benim için.Lise hayatımda kendimi dışlanmış hissediyordum hocalar bile bana karşı bir tavır almış durumdaydılar.Dar gelirli bir ailenin çocuğuyum bunu bütün okul yönetimi bildiği halde ve sabah ilk ders yazılım olduğu halde ....... müdür çık dışarı ya ayakkabını değiştir ya da gelme diye kovmuştu hiç unutmam.Herkesin işlediği kusurun tokatını da ben yerdim genelde.Okuldan,hocalardan ve öğrencilerden(birkaç istisna hariç) nefret ederdim;sabahları okula zorla giderdim;'ben şimdi okula gidiyorum da bütün bunlar bir rüya dan ibaret olsa' diye hayal ederdim;okul bitince bi hüzün olur gençlerde ben ise bayram yaptım o pislik ortamdan kurtuldum diye.O yüzden ilkokul yıllarım müthişti;tüm okullla uyum içindeydim,öğretmenlerim benimle iftihar ederdi,arkadaşlarımla uyumumda süperdi;hiç kavga tatışma bile yapmazdık.
Neyse anlatmakla bitmez ben ilkokulu tercih ederim laf olsun diye değil can-ı gönülden isterim,o yılları tekrar yaşamayı,bana karşı meğer o zamanlar ne büyük bir sevgi seli akıyormuş;çocukluk işte kıymet bilmedik...
Neyse anlatmakla bitmez ben ilkokulu tercih ederim laf olsun diye değil can-ı gönülden isterim,o yılları tekrar yaşamayı,bana karşı meğer o zamanlar ne büyük bir sevgi seli akıyormuş;çocukluk işte kıymet bilmedik...