Hangi Marka - Tür Ayakkabı Seviyorsunuz.

Hangi Marka Ayakkabılardan Giyiyor VeYa Hoşlanıyorsunuz.

• Nike

Kullanılan: 12 21.1%
  • Adidas

Kullanılan: 21 36.8%
  • Puma

Kullanılan: 5 8.8%
  • Converse

Kullanılan: 8 14.0%
  • Diğer (Belirtiniz)

Kullanılan: 11 19.3%

• Kullanılan toplam oy
    57

L0Nely_Man

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar Bunlar Artık Büyük Markalar Oldugundan Ve Herkezin Bildiğinden Dolayı Reklama Pek Girmez Sanıyorum Ve Soruyorum Hangi Marka Ayakkabı İdolunuz.Veya Hangi Markalar Daha Güzel Ayakkabı Cıkarıyor ? Başka Varsa Dİğer Ekleyin...!

Puma
puma_speedcat_norrose_gm.jpg

Converse
230607converse1kw5.jpg

Nike
nike-air-force-1-polka-dot.jpg

Adidas
adidas-superstar-clear-green-thumb.jpg

takinti degil sadece

spor ayakkabilarimin hepsini puma alirim
ceket
parfüm
bide canta

:melek fazla bisey degil :p

Bu Conversleri Bi zamanlar Beğenmediğim için giymiodm Şimdi Moda oldu çıktı başımıza Ayrıca Marka Takıntım Yok Dünyada O kdr Aç insan Varken Marka mı takılcam bide Ne buldum Onu giyerim

Valla Bende Özenti Olmamak İçin Converse Giymiyordum Çünkü Herkezde Var, Ama Bu sefer Converse Alacam Ama Güzel Ayakkabılar Yapıo Hepside Ya. Conversenın Yeri Ayrı.

Görüntü olarak ve fiyat olarak beğendiğimi alırım isterse adanalı recep usta olsun markası farketmez.Marka giymem genelde adidas nike vs

converse tek tercihimdr çok rahat cidden.şimdilerde dexter ve dockers da çok iyi.klasik ve spor için dexter....ama pahalı malesef:S

Walla evde Adidas Superstar var, Converse All-Star Black & White var, Reebok Running var, Puma terlik var, Bulldozer bot var :D Bide el yapımı özel kunduram var.. Kışın sonunda da bir tane Cowboy boot almak istiyorum..

χ∂αηтє23χ;4632563' Alıntı:
hay maşallah Ayakkabı Dünyası gibi :durdurun

Hacı daha 1 buçuk ay olmadı bir tane converse ile bir tane adidas süperstar eskidiği için çöpe attım. Walla kim ne derse desin ayakkabıya para veriyorum. onlar ben tüm gün boyu ayakta tutan şeyler. rahat etmeleri şart..

converse şık ama herkes giyior mk :D

dünyada o kadar aç insan varken diye söze başlıyorum gerisi anlaşılıyordur umarım

Geri