Hangi Marka Daha İyi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Showman62

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar Yeni Bir Uçlu Kalem Almayı Düşünüyorum.Haliye Bir De Kalem Ucu.Uçlu Kalem Ve Kalem Ucu Olarak Hangi Markaları Önerirsiniz ?

faber castell en iyisi

siteye ne oldu ya bugün gariplikler diz boyu

unutmuşum ROTRING daha iyi

Rotring Taßiki ;)

Nasıl Rotring'in ? ( Bu Arada Sen Cevabı Yaz Ben Yemek Yiyip Geliyorum :D)

bu nası bi konudur allah aşkına

bence bütün kalemler iyidir. kullanıma bağlı.

bu konuyu da tartışmaya açtınız ya helal olsun. yakında hangi donu alsam diye de öneri alınırsa şaşırmam:d

Konuyu açan arkadaşımın affına sığınaraktan:

Bakkaldan sakız almak istiyorum hangi markayı almamı önerirsiniz? hangisi daha rahat çiğnenir, hangisi uzun ömürlüdür?:durdurun:p

Fikirlerinizi Alayım Dedim Konuyu Ondan Dolayı Açtım Yani.Yoksa Sırf Açmış Olmak İçin Değil.Bu Arada Beni Eleştiren Arkadaşlara Darılmadım.

kalemin iyisi ucuz olanıdır bat pazarında ikinci elini bulabilirsin :))
bu arada sakızında tabi :D

okul acıldıgında 1 tlye kalem aldım hala kullanıyorum :) hee rotring faber castell diyen olmus ne gerek var 10 lira bi kaleme iki gün sonra bozulunca atıyon cope al al 10 tl ye 10tane uclu kalem canın ıstegın zaman at ıstegın zaman degıstır ıstersen hediye et :)

faber castel
rontring
pensan yanlız bir modeli basit gibi görür ama gayet saglamdır

buyur kardeşim sana yeryüzünün en karizmatik kalemi

alem biter ortam biter rotring bitmez...

rotring3.jpg0dcf1888-85bf-4faa-bc6e-810d7c346ff3Large.jpg

rotringler baya uzun ömürlüdür. genelde özenerek alıyosun ya kayboluyo yada birine veriyon unutuyosun onda kalıveriyo

hocam ben bütün kalemleri kullandım.bütün hepsi yere düştümü nedense kenarı çatlıyo ve yukardan bastırdınmı kalemin bütün organları çıkıyo.faber castel olsun rotring olsun hepsini kullandım hepsi de böle oluyo.sen orta fiyatta bi kalem al zaten dayanmıyo kenarı çatlıyo.kalem bu alt tarafı.onun için çok düşünme...

bu nası bi konudur allah aşkına

bence bütün kalemler iyidir. kullanıma bağlı.

bu konuyu da tartışmaya açtınız ya helal olsun. yakında hangi donu alsam diye de öneri alınırsa şaşırmam:d

arkadaş gerekli cevabı vermiş ...

konu açmak için konu açmayalım ... locked...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri