Hangi işlemciyi almalıyım?

ene8

New member
Reaction score
0
P_500.jpg

CPU AMD Socket AM2+ / AM2 ; Processors
AMD Phenom™/Athlon64/Sempron processors
AMD Cool 'n' Quiet™ Technology
AMD64 architecture enables simultaneous 32-bit and 64-bit computing
AMD Live!™ Ready
Chipset NVIDIA GeForce 8200

System Bus Up to 5200 MT/s HyperTransport™ 3.0 interface for AM2+ CPU
2000/1600 MT/s for AM2 CPU
Memory 4 x240-pin DIMM, Max. 8 GB, DDR2 1066/800/667/533 ECC,Non-ECC,Un-buffered Memory
Dual Channel memory architecture
*DDR2 1066 is supported by AM2+ CPU only
**Refer to ASUSTeK Computer or user manual for Memory QVL (Qualify Vendor List)
***When installing total memory of 4GB capacity or more, Windows® 32-bit operation system may only recognize less than 3GB. Hence, a total installed memory of less than 3GB is recommended.

Arkadaşlar anakartım bu ve işlemcimi yükseltmek istiyorum bu anakarta takabileceğim en yüksek işlemci ne olabilir. AMD serisinden hangisini takabilirim. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Kafam çok karışık :crying:

AMD'yi ßirak ALLah aŞkına ya

inteLe geÇ

Bendeki alışkanlık KnowN üstad uyuşturucu gibi :) sorumun cevabını alabilirsem çok mutlu olacağım.

bu alışkanlığınla bilgisayarının ömrü fazla olmaz.amdler uzun ömürlü işlemciler değil,yorulma sorunları hala düzeltilemedi.HyperTransport™ 3.0 interface for AM2+ CPU
iyi bir işlemci

Hocam liste burda seç beğen tak ama bios sürümünü gözden geçirmeyi ihmal etme :thumbup1:

Listeyi Görmek İçin Tıklayınız

AMD'ci arkadaşlara duyurularım var
1.AMD sanırım fan üretimini cooler master'a yaptıracakmış.
2.Ben de amd'ciyim anakart tavsiyem sırasıyla ASUS,MSI ve ABIT.

İYİ SÖRFLER

nasıl bir anakarttır bu üzerinde hiçbirşey yok sanki.. anakartın modeli "m3n78-eh" öylö görünüyor...
kullanabileceğin en üst düzey cpu da bu......> "Phenom X4 9100e (HD910OBJ4BGD) 1.8GHz 65W rev.B2 SocketAM2+ Quad-Core"

Başka bir konu açmadan ikinci sorumu soruyorum. Elimde 4 adet 1 Gb 667 Mhz ram var ve ben dördünü birden takabilirmiyim?

takabilirsin o anakartada en uyumlu çalışcak işlemci amd athlon 5800+ dır . Bu arada bu nasıl bi anakarttır dien arkadaşın gözüne girsin emi o 4 ram slotu. ortadaki koca chipset ve 6 tane sata slotu :D

intele gel ben foxcan anakart aldım zamanında sonra satım.en iyisini almıştım birde ama sorun cıkmadı da işte.Beğenmedim

Walla ben amd ciyim üstüne kendi bire bir testlerimden biliorum AMD her zaman öne çıkıyor intele göre. Sana tavsiyem intele geçme hem verdiğin para boşuna gider hemde intele verdiğin para ile amd nin gayet üst ve hızlı işlemcilerini alabilirsin...

Geri