Hangi GSM operatörü daha ekonomik?

Hangi GSM operatörü daha ekonomik?

• Kullanılan toplam oy
    120
öğrenciler için avea tabikide :)

tabi ki turkcell. Bi kere öğrenci tarifesinin sınırı yok. Her yöne sms 1 kontur ve 3 sms den sonra tüm turkcellilere bedava. ayda 100 kontur yükle 20 si hediye 10 dakikası 1 kontur turkcellilerle. dahası var mı?

kesinlikle turkcell 10 dk 1 kont. msjlar 1 kont 3den sonra bedava şebeke içi 1 dk 1 kont şebeke dışı 1 dk 3 kont ayrıca her ay 100 kont yüklediğinde 120 şebeke içi bedava dakika hediye bir de gnctrkcll olayı varki şahane :goz:

turkcell artık bütün fiyatları artırıyor :) avea aslında baya ucuz ama turkcell daha kaliteli onun için ikinide kullanıyorum :D

interneti en ucuz olan vodafone
beyler bayanlar ben buna şahit oldum
turkcelle 15 dakka nette dolaştım 100 kontör gitti
aveada 30 dakka dolaşınca 100 kontör gidiyormuş (bunu denemedim)
vodafonede 1 saat dolaşınca 100 kontör gitti
hatta turkcell de kontörlerim gittiği için müşteri hizmetlerini bile aradım
bakiyenizden alınması gerek kontör miktarı kadar kontör alınmış dedi..
ama turkcell kampuscell tarifesi en hesaplı tarife...

TURKCELL le bağlan hayata...

eğer genç isen sevgilin varsa arkadaş çevren genişse ve konuşmayı mesajlaşmayı seviyorsan taßii ki de Avea

eğer genç isen sevgilin varsa arkadaş çevren genişse ve konuşmayı mesajlaşmayı seviyorsan taßii ki de Avea

Turkcell diyorum ve noktayı koyuyorum . ( bakın koydum)

turkcell i nası översiniz adamlar bi kampanya yaptı üstünde n 2 ggün geçti kontöre zam tcell dışında hepsi iyi abi

3.5 senedir kesinlikle Avea derim..

valla biz mezarcı tayfayla vodafone şirket hattı aldık. 50 saati on lira. dışarı arama dakkası 240 bin. 6 saniyelik periyodlarla. valla ben çok memnunum doya doya konuşuyoruz elemanlarla.

her üç öperatörüde kullanıyorum.şu an avea bu konuda baya önde gidiyor.

Geri