hangi 2+1 ses sistemi?

muti_27

New member
Reaction score
0
arkadaslar guzel bi 2+1 ses sistemi ariyorum onerebileceginiz model var mi tam bilmiyorum kalite-fiyat olarak.benim su an aklimda creative I-Trigue L3800 var.Laptop da kullanmak uzere istiyorum ( 4+1 e kadar destekliyo buna kadar dusunebilirim).simdiden tesekkurler...:victory

ßen 2 ay önce minton aldım 2+1 çok memnunum görünüşü de güzel fiyatı da 35 ytl zaten en kralını da alsan hepsi çin'de üretiliyor

ben sana 2+1 mıcrolab önerırrım fiyatıda ucuz ben 40 ytl aldım toplam 40 waat gücü var oldukça memnunum

ne istedigine gore degisir yuksek ses diyorsan philips yada logitech ama kalite istersen harman kardon creative jbl onerilerim icindedir :) model fark etmez marka onemli olan..

ßen 2 ay önce minton aldım 2+1 çok memnunum görünüşü de güzel fiyatı da 35 ytl zaten en kralını da alsan hepsi çin'de üretiliyor

Nerede üretildiği önemli değil , önemli olan markasıdır . Çoğu dünya markasın üretim için Çini tercih etmesinin sebebi de ucuz işgücü yüksek kar oranıdır.

PIRANHA kullanıyorum tavsiye ederim. tabi kına gecesinde müzik çalmazsan, fiyatı çok uygun

Creative Sbs A300 Güzel

Geri