Hangi Şehirde / Ülkede Yaşamak İstersiniz ?

Fatih Hoca

Banned
Reaction score
0
Türkiye'de en beğendiğim il, yaşanacak dediğim yer Eskişehir'dir. Biraz pahalı bir şehir olsa da; gerek belediyesi, gerek insanları, gerekse şehir düzeni Avrupai bence.

Birkaç kez yurtdışına çıkma şansım oldu, Türki cumhuriyetlerin neredeyse tamamını gezdim, yurtdışında yaşamak isteseydim, imkanlar da el verseydi İsviçre ya da Belçika ilk tercihim olurdu.

Siz nerede yaşamak istersiniz ?

(en güzel şehir memleketimdir diyenleri duyuyorum, memleketinizi yazmazsanız sevinirim:thumbup:)

İstanbulu Çok Seviyorum Veya Ankara.. Kalabalık Olsada Yaşamak Ve Eğlenmek İçin En İyi Şartlar Mevcut

izmir'e gitmek ve orada yaşamayı gerçektende isterdim.

Biraz ( Çok biraz :) ) param olsa Brezilya'ya yada Fransa'ya gidip oraları gezmeyi çok isterdim.

olur belkim hadi hayırlısı.

Antalya ve Eskisehir i Hic 1 Yere Degismem ...

Newyork u da gorduk Los Angeles Olsun San Diego Amerika 5 Para Etmez ...

Inanirmisiniz bilmem Her yeri Domuz Eti Kokusu Sarmis..Insanlari 5 Para Etmez..

Yurdum Gibis Yok :)

İngiLtereye aiLemin yanına gitmek isterdim heraLde..=)

ZaLım vize memurLarı bi türLü serbestLik vermediLer..Burnemouth veya iskoçya tarafLarında yaşamak isterdim.BirLeşik kraLLıkta yaşanıLacak en güzeL yerLer bana göre..
Londra bizim bağcıLar,suLtangazi gibi oLmuş.Köyünden,üLkesinden ayrıLıp göç etmiş her türLü insan var..=)

memleketinizi yazmayın demişsin ama
Eskişehir'li olunurda memleket yazılmazmı
üste para verseler gitmem baska sehre
sehrine asık insan dedikleri ben oluyorum işte...

insanları yasam tarzı sosyalligi
hiç bi şeye değişilmez bi kent benm sehrim..

Sanırım RizeDe Yaşamak İsterDim ...
Büyük Şehirlerin Stresi Çekilmiyor Artık Doğa İle İç İçe Yaşamak Gibisi Yok Benim İçin ...

Geri